Ikke på lager

Meiling Wu Ansigtsmaske

9.900,00  DKK 7.920,00  DKK

Dette realistiske og praktiske silikone ansigt kan bruges til at transformere din træningsdukke til mere livagtig og engagerende simulationstræning.

'Meiling kom til New Zealand for at besøge sin søn, der bor i Napier. Desværre blev hun syg under sit ophold og har brug for øjeblikkelig pleje. Hun føler sig ulykkelig, da hun ikke taler engelsk, og hun er meget bekymret over sin sygdom'

Varenummer
MM480
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Meiling Wu Ansigtsmaske

Dette realistiske og praktiske silikone ansigt kan bruges til at transformere din træningsdukke til mere livagtig og engagerende simulationstræning.

Ansigterne har små forskelle i hår og sminke, da alle ansigter er unikke og håndlavede. Andre detaljer og sår end de viste på billederne kan bestilles.

 

MedicFX ansigtsmaske er skabt med en meget blød og holdbar silikone. De er designet til at passe til de fleste træningsdukker; dette særlige ansigt passer fx Ambu træningsdukker og Laerdal Sim Man.

Hvert ansigt er håndmalet af MedicFX-kunstnere for at skabe et originalt og realistisk design.

Vores masker har en praktisk rem med velcro bagpå, så det er meget let at sætte ansigtet på dukken. (skal ikke trækkes ned over dukkens hoved).

MedicFX ansigtsmasker tilføjer realisme i din simulationstræning. Gør scenarier mere troværdige og engagerende. Det hjælper også med at overbevise om alder, køn osv.

Vores ansigtsmasker kan også bæres af standard patienter afhængigt af brugerens ansigtsform. Scenarier kan udvides ved at flytte den samme ansigtsmaske fra en levende forsøgsperson til en træningsdukke.

 

Dette produkt leveres med:

- Plejeinstruktioner
- Et hoved kan købes til opbevaring.

Vi imødekommer brugerdefinerede designs, og hvert ansigt kan oprettes i forskellige hudfarver, med forskellige parykker og lakering. Vi kan også tilføje betjenbare funktioner til visse ansigtsdesign.

 

Plejeinstruktioner:

- Behandl ansigtsmasken, som du ville gøre med et rigtigt menneskeligt ansigt.
- Træk IKKE i noget hår.
- Opbevar ansigtet i direkte sollys og i et køligt miljø.
- Du kan børste håret, men hold dig væk fra kanten, da disse områder er hårstansede og skrøbelige.

Da silikone er et oliebaseret produkt, kan det blive lidt skinnende over tid. Tør eventuel olieagtig rest af med isopropylalkohol. Tør med hårtørrer. Du kan bruge det medfølgende gennemskinnelige pulver (kosmetisk løs pulver) og børste det over skinnende områder.

Hold dig væk fra læber og øjne for at holde dem blanke.

Hvis du i det mest usandsynlige tilfælde muligvis har brug for reparation af ansigtet, kan dette gøres med et silikone-reparationssæt.

Ansigtet kan vaskes med varmt sæbevand og desinficeres med Iso Alkohol. Om nødvendigt kan håret vaskes med varmt vand og lidt shampoo/balsam, lufttørre eller brug en hårtørrer med lav varme.

 

Garanti:

MedicFX garanterer, at de leverede produkter vil være af god kvalitet og med rimelighed egnet til det eller de formål, der er nævnt i beskrivelserne. Alle produkter, der er defekte eller beskadigede, skal underrettes med et foto af skaden inden for en uge efter modtagelsen af ​​produkterne. Hvis skaden eller fejlen skyldes fabrikation, kan det defekte produkt returneres og repareres, udskiftes eller refunderes.

MedicFX tilbyder 6 måneders garanti på silikonedelene på din model. Ved normal, skånsom brug bør der ikke opstå revner eller tårer. Der er ingen garanti på hårarbejde.

Ansigtsmaskerne kan have små variationer i sminke og parykken kan også være lidt anderledes fra ansigt til ansigt.

Specifikationer
Leverandør varenr.MM480215
BrandMedicFX