På lager

Muskel Ben 9 dele

6.363,75  DKK 5.091,00  DKK

Denne model illustrerer både overfladiske og dybere liggende muskler i et ben. Modellen består af 9 forskellige dele, der gør, at kursister og elever kan komme helt tæt på den muskulære opbygning af et menneske ben.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1000351
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Muskel Ben 9 dele

Denne model illustrerer både de ydre og dybere muskler – hertil otte muskler, der kan fjernes. Sener, blodkar, nerver og ben vises med skarp detalje på nummererede muskeldele. Leveres på flytbar stander.

Denne er med til at give et yderst professionelt udtryk, når du underviser dine elever. Optisafe forsøger hele tiden at være med på markedet for anatomiske undervisningsmodeller. Derfor samarbejder vi tæt med 3B Scientific, der har mange års erfaring med at fremstille undervisningsudstyr af højeste kvalitet, så det kan bruges igen og igen til glæde for elever og undervisere.

Du får en unik mulighed for at give dine elever et særligt indblik i, hvordan muskulaturen i et ben fungerer.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.M-1000351
Brand3B Scientific
EAN4053083003310