På lager

Nebula Upgrade Kit

13.735,00  DKK 10.988,00  DKK

- Simuler røg uden røgmaskine
- Elektronisk blindmaske med 6 forskellige røgtykkelser og tilfældig indstilling.
- Udstyret med panik knap for øjeblikkelig synlighed.
- Maskerne styres af trådløs fjernbetjening.
- Fåes også i et MAXI og MINI sæt.

Varenummer
025-021-005
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Nebula Upgrade Kit med 2 masker

Ønsker du at simulere røg på steder, hvor det er svært at øve røg? Dette er muligt med den nye FireWare Nebula Røgsimulations Maske! Deltagerne har en speciel ski-maske udstyret med en LCD-skærm. Denne skærm kan blive mere eller mindre gennemsigtig ved et tryk på en knap. På denne måde kan 6 forskellige røgtykkelser simuleres.

Med Nebula har deltageren røgoplevelsen, og instruktøren har en klar udsigt, hvilket giver plads til optimal feedback. Nebulaen har også en tilfældig tilstand, hvor masken giver et uregelmæssigt røg mønster med varierende synlighed.

Med den medfølgende fjernbetjening kan instruktøren styre op til 4 grupper af masker. Hver gruppe kan bestå af et næsten ubegrænset antal masker. Hvis nogen panikker, skal du bare trykke på panikknappen, og du får fuld synlighed.

Masken kan bæres direkte over ansigtet eller over en åndedræts maske. Al elektronik er pænt skjult i masken: Ingen løse ledninger eller løs kasser, hvilket gør det til en meget sikker oplevelse! Du kan oplade masken via en mini-USB-forbindelse.

 

Sættet består af:

- 2 Nebula Røgsimulations Masker

 

Specifikationer
BrandFireWare