Træningsdukke PMVA

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

PMVA (Prevention and Management of Violence and Aggression) træningsdukke til udførsel af en lang række forskellige fysiske interventionsteknikker.

Minimer personkontakt i forbindelse med COVID-19 med denne træningsdukke.

Varenummer
RLNRM30
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Træningsdukke PMVA

PMVA (Prevention and Management of Violence and Aggression) træningsdukken blev designet i samarbejde med et førende hospital, der har specialiseret sig i fysisk interventionsuddannelse med det formål at reducere eskaleringen af ​​vold i psykiske sundhedsinstitutioner. Det har hurtigt vist sig at være et populært valg og er lige så værdifuldt for dem, der administrerer potentielt voldelige personer, såsom fængsler, politiet og endda specialskoler.

Siden COVID-19 ramte, leder mange undervisere efter måder at minimere personkontakt og ved testning blev det konstateret, at 90% af forskellige holdteknikker nu kan trænes fysisk, men med social distancering. Dette har gjort at hospitalet, der har hjulpet med at udvikle træningsdukken, med succes har fuldført tilbagevenden til arbejdsvurderinger og opfriskning af uddannelse meget hurtigere end tidligere træningsmetoder.

 

Funktioner & fordeles:

- Denne træningsdukke har et andet arm/hånd-design end nogen af ​​vores andre dukker. Den leveres komplet med handskede hænder, som artikulerer ved de rigtige trykpunkter.
- En lang række forskellige fysiske interventionsteknikker kan udføres og både i siddende eller liggende stilling.
- Prøver i træning viser, at brug af dukken i høj grad minimerer kontakt fra person til person, hvilket giver holdene mulighed for hurtigt at gennemføre vigtige vurderinger i en post-covid æra.
- Med 30 kg har dukken nok vægt til at give en realistisk udfordring, og den anatomisk korrekte vægtfordeling hjælper med at tilføje realisme.
- En stærk båndsløjfe bagpå gør dukken let at håndtere, trække højt op, opbevare og ophænge til tørring.
- Baseret på vores standard opgaver er dukken sej nok til at modstå at være delvist begravet under beton- eller stålhylstre, kørt over af et 4x4 køretøj eller tabt fra et vindue på 2. sal uden skader.
- Bløde kropsdele eliminerer risikoen for klemning og blå mærker; almindelige kvæstelser, når man bruger plastik træningsdukker.
- En immobilisering/ekstruktionskrage kan monteres omkring halsen på vores voksne dukker for at fremme korrekt ulykkespleje, hvis det er nødvendigt.
- Ved hjælp af shoutbox-funktion (ekstraudstyr) kan du personalisere en optaget besked på op til 60 sekunder, som periodisk kan gentages.
- Leveres komplet med støvler og overalls, der let kan udskiftes, hvis de er beskadiget.

 

Hvem bruger denne træningsdukke?

Denne træningsdukke var primært designet til dem, der arbejder med potentielt voldelige lovovertrædere eller patienter, hvilket giver holdene mulighed for at lære vigtige teknikker, der i sidste ende reducerer eskaleringerne af aggression eller vold.

Specifikationer
Leverandør varenr.RLNRM30
Mål1,8 m
BrandRuth Lee