Prostata Undersøgelses Træner
Sortiment

Prostata Undersøgelses Træner

Prostata Undersøgelses Træner

Træneren inkluderer 4 forskellige prostata til at træne professionelle palpationsmetoder.

På lager

1013116
840,00 kr Ekskl. moms 1.050,00 kr Inkl. moms
Detaljer

Prostata Undersøgelses Træner

Prostata Undersøgelses Træner bruges til medicinsk simulering og klinisk træning til demonstration og praksis af digital rektalundersøgelser (DRE). Træneren inkluderer 4 forskellige prostata til at træne professionelle palpationsmetoder (sideposition eller bøjet fremad) og diagnostiske evner forbundet med rektalundersøgelser.

Pegefingeren indsættes i endetarmen, hvilket letter palpation af den bageste del af prostata, hvor størstedelen af ​​prostatakarcinomer findes. Formen, positionen og konsistensen af ​​prostata vurderes, hvilket gør det muligt at mærke uregelmæssigheder, induration og knuder på den ellers glatte overflade af prostata.

Følgende faser er inkluderet:

- Normal prostata
- Avanceret prostatakarcinom
- Prostatacarcinom på et tidligt tidspunkt
- Godartet prostatahyperplasi (BPH)

Til reference og selvkontrol inkluderer træneren også den tilsvarende transrektale sonografiske billeddannelse (transrektal ultralyd, TRUS) for hvert trin. Mens de er i brug, er prostata og sonografiske billeder skjult og kan ikke ses af praktikanten.

Den kompakte form af DRE Trainer gør det nemt at opbevare og den perfekte færdighedstræner til ethvert medicinsk simuleringslaboratorium.

Flere oplysninger
Mål9.5 x 9.5 cm
Vægt (kilo)0.1800
Manufacturer sku1013116