RealMom fødselssimulator

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

Helkrops simulator med uovertruffen livagtig mor og fuldbåren baby. Realistisk hudlignende overflade og korrekt intern anatomi.

Varenummer
1022179
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

RealMom fødselssimulator

Den nyeste generation af verdens mest realistiske simulator for vaginale fødsler. RealMom 2 er udstyret med nye, forbedrede egenskaber, der bringer fødselstræning så tæt på virkelige fødsler som overhovedet muligt. Som den eneste simulator af sin slags har RealMom 2 utroligt livagtigt blødt væv og hud, en naturlig fødselskanal med korrekt intern anatomi, samt styrbar orificium udvidelse, fosterstilling og -station.

Både mor og barn er nu mere realistiske end tidligere muligt, og med træning og instruktion i brugen af denne fremtidens simulator, er du og dine kolleger på fødegangen klar til at træne hele fødselsteamet - læger, jordemødre, sygeplejersker og andet personale - i alle fødslens aspekter.

Egenskaber

Unik simulator med mor og barn i naturlig størrelse, med en uovertruffen realistisk fremtoning.

Alle former for vaginale fødsler

Verdens første helt livagtige simulator, med styrbar orificium-udvidelse, massérbar fundus og fostervands-reservoir, samt realistisk livmoder og navlestreng.

Giver mulighed for at træne helt normale fødsler, såvel som sædefødsler, skulderdystoci, uregelmæssig baghovedstilling, fremfalden navlesnor, tværliggende lejring, placenta praevia, samt komplicerede fødsler som kræver forløsning med tang eller vacuumextractor.

Postpartum Blødning

Mulighed for realistisk postpartum blødning med flowkontrol, samt mulighed for at stoppe blødninger med en Bakri- eller Ebb-ballon.

Tablet styring

Instruktør-styret kontrol af orificiums udvidelse og fødslens fremskriden. Visualisering og styring af moderens og fosterets puls, foster hjertelyd og veer, blodtryk og SO2. Understøtter iOS, Android og browsere på en PC.

Økonomisk og enkel

RealMom 2 giver et bedre effekt/prisforhold end andre fødselssimulatorer, og tilmed uden kompliceret programmering eller opsætning, så undgår du simulator nedbrud.

RealMom 2 tilbyder en driftssikker og moderne fødselssimulation. Optisafe er klar med demonstration af og assistance til af denne fødselssimulator.

 

Få en demonstration

Kvaliteten af arbejdet på fødegangene bestemmes af den enkeltes kompetencer, men i lige så høj grad af personalets fælles indarbejdede kompetencer og arbejdsgange. Det bedst mulige udgangspunkt for disse udgøres af den bedste, ensartede og repetérbare træning af personalet. RealMom 2 bidrager til knowhow og kvaliteten på fødeafdelinger verden over.

Med en demonstration af funktionaliteten og en dialog om jeres behov kan vi forsikre dig og dine kolleger om, at I ikke bliver skuffede over RealMom 2.

 

Specifikationer
Leverandør varenr.1022179
EAN4053083052967
BrandOperative Experience