Redningsdukke Emergency Evacuation

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

Redningsdukke til træning af nødevakuering på fx. sygehuse og plejehjem.

Træningsdukkens lettere vægt giver en tilstrækkelig vægt til at træne med, men transporteres let i et køretøj, hvis den skal deles mellem forskellige steder.

Fremstillet ud fra et antibakterielt materiale, der også er brandhæmmende.

Varenummer
RLNEE
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Redningsdukke Emergency Evacuation

Hvis der var en ægte nødsituation på dit plejehjem, og de mennesker, der var i din pleje, skulle evakueres fra bygningen, hvor sikker er du på, at alle personlige beredskabsplaner ville blive gennemført med succes? Hvis du bruger træningsdukker til din træning i nødevakuering, kan du prøve forskellige scenarier, så du kan være sikker på, at alle ansatte er parate til at flytte nogen sikkert med minimal risiko.

Ruth Lee udviklede denne træningsdukke efter øget efterspørgsel efter et produkt, der er egnet til sundheds- og plejesektoren, specifikt i relation til planlægning og træning af nødevakuering. At have en nødevakueringsplan er en del af din lovgivningsmæssige pligt. At uddanne ALT personale til at gennemføre planen, er den eneste måde at være sikker på, at planen vil blive afsluttet hurtigt og sikkert i en ægte nødsituation. Dette gælder især, hvis du skal sikre, at både horisontale og lodrette evakueringsplaner er effektive.

Vores nødevakuerings dukke giver en løsning - den er let nok til at blive transporteret ubesværet mellem forskellige steder, men er også tung nok til at give en realistisk udfordring for dem, der afslutter uddannelsen.

 

Funktioner & fordele

- Denne træningsdukke med lettere vægt giver en tilstrækkelig vægt til at træne med, men transporteres let i et køretøj, hvis den skal deles mellem forskellige steder.
- Stærk webbingløkke bagpå giver let håndtering og opbevaring.
- De bløde kropsled eliminerer risikoen for klemmer og blå mærker, hvilket er almindelige kvæstelser, når du bruger plastik dukker.
- Der kan monteres en immobiliserings-/ekstruktionskrage omkring halsen på vores voksne træningsdukker for at fremme ordentlig ulykkespleje.
- Fremstillet ud fra et antibakterielt materiale, der også er brandhæmmende.
- Leveres med pyjamas, der let kan vaskes for forbedret hygiejne på hospitaler og plejehjems miljøer.
- Leveres komplet med bløde støvler, der let kan udskiftes, hvis de er beskadiget.

 

Hvem bruger dem?

Denne træningsdukke er primært designet til sundheds- og plejearbejdere og vil være til gavn for enhver organisation, der passer på sårbare mennesker med begrænset mobilitet.

Specifikationer
Leverandør varenr.RLNEE
Mål1.8
BrandRuth Lee