På lager

Redningsdukke Offshore

12.580,00  DKK 10.064,00  DKK

Det er et alsidigt produkt designet til vand og generel træning i redningsarbejde på offshore platforme og fartøjer.

Varenummer
RLNOFF
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Redningsdukke Offshore

Denne model er stærkere på grund af PVC-kroppen og en øget vægt. Dette gør den også velegnet til simulation af redningsaktioner fra beboelsesarealer, maskinrum eller boreplatforme. Denne model vil – især anvendt sammen med de stærke, beskyttende overalls – modstå strabadserne ved almindelige øvelser.

Mens redningsdukken flyder godt på stille vand, må det dog anbefales at bruge en form for hjælp til opdrift på åbent hav eller ved hård sø.

Redningsdukken offshore vejer 60 kg i tør tilstand og kroppen er lavet af en PVC krop med net for enden af arme, ben og hoved for øget dræning.

Offshore redningsdukken har, som det er standard ved alle Ruth Lee Water Rescue redningsdukker, en polypropylene webbing krog bagpå til indhaling og til at hænge den til tørre på såvel som SOLAS reflekterende tape på hovedet.

Selvom den ikke har alle de egenskaber, som en standard water rescue redningsdukke har, er Offshore redningsdukken den perfekte balance mellem funktionalitet og værdi for pengene til dem der har begrænset lagerplads.

 

Kroppen

Kroppen er lavet af PVC med trådnet for enden af arme, ben og hoved for bedre dræning. Offshore redningsdukken er forsynet med kraftige drænende gummistøvler, der hjælper til at beskytte benene hvis redningsdukken trækkes langs med gangbroer og korridorer.

 

Overall

Den beskyttende overall er lavet af hårdfør PU coated polyester med høj tæthed, 320 gms (minder om den type materialem der anvendes til skudsikre veste) med polypropylene webbing med høj tæthed og dobbelt-syet på de mest belastede steder.

Specifikationer
Leverandør varenr.RLNOFF
BrandRuth Lee