På lager

Redningsdukke Surf Rescue

9.456,25  DKK 7.565,00  DKK

Denne dukke blev udviklet i samarbejde med Surf Life Saving Australia som vandredningsdukke til Inflatable Rescue Boat (IRB) Racing, IRB driver og Tube Rescue.

Varenummer
RLNCC
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Redningsdukke Surf Rescue

Blev tidligere kaldet Conscious Casualty Manikin.

Denne dukke blev udviklet i samarbejde med Surf Life Saving Australia som vandredningsdukke til Inflatable Rescue Boat (IRB) Racing, IRB driver og Tube Rescue. Efter to års udvikling, flere prototyper og omfattende test var de glade for resultatet. Under testen blev dukken også fundet egnet til Jet Ski-redningstræning og andre generelle rednings scenarier.

Til IRB-drivere træning kan du nu træne året rundt tæt på revet og i det koldeste vejr for at øve de hurtige pick ups så mange gange som du vil. Denne dukke klager aldrig over det kolde vand, de smertende arme og den ømme skulder eller kæbe! Disse manikiner vil give en ensartethed i størrelsen og vægten af de der reddes, hvilket er en vigtig faktor i konkurrencer.

Problemet for mange SLS-klubber er at finde nok villige frivillige til at fungere som testpersoner for IRB-redningsholdene, især i de koldere måneder. Det gør det svært at udvikle de rigtige færdigheder inden for vandredning.

Specifikationer
Leverandør varenr.RLNCC
Mål1,5 m
BrandRuth Lee