På lager

Rygsøjle Miniature

1.721,25  DKK 1.377,00  DKK

Den sidste undervisningsrygsøjle, du nogensinde får brug for. Ideel til regelmæssig brug og undervisning, da den er meget fleksibel og holdbar med mange gode features.

Stativet er ikke inkluderet med rygsøjlen.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy

Varenummer
1000130
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Rygsøjle Miniature

Den sidste undervisningsrygsøjle, du nogensinde får brug for. Rygsøjle miniature fleksibel er ideel til regelmæssig brug og undervisning, da den er meget fleksibel og holdbar med mange gode features.

Rygsøjlen er rigtigt god til skoler eller i et læge kontor for patientuddannelse. Denne rygsøjle er ekstremt holdbart og har en fremragende værdi!

Rygsøjlen har følgende:

- Komplette bækken og occipital plade
- Fuld fleksibel montering i hele ryggen
- L3-L4 disk prolaps på rygsøjlen
- Spinal nerve udgange
- Cervikal vertebrale arterie
- Mandlige bækken
- Stativet er ikke inkluderet med rygsøjlen.

Brug en realistisk rekvisit til din undervisning og du hjælper dig selv og dine kursister til at opnå det bedste udgangspunkt for optimal læring.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.M-10000130
Brand3B Scientific