SAM II
Sortiment

SAM II

SAM II

SAM II Student Auscultation Dukke bruges til at undervise og lære hjerte-, lunge- og tarmlyde. Når du er tilsluttet den bærbare computer (inkluderet) med den forudinstallerede software, kan du få adgang til en række lyde, videoer og optagelser.

På lager

sam-ii
Detaljer

NYT - Auskultation lyder på 7 sprog.

Auskultation er en væsentlig klinisk færdighed, der er nødvendig for at vurdere og overvåge patienters tilstand. Med Cardionics SAM II Student Auscultation Dukke bliver undervisning og læring denne færdighed endnu mere alsidig og økonomisk. SAM II træner kan bruges med ethvert stetoskop. Alle lyde og videoer er optaget fra levende patienter, så studerende kan opleve en livslignende simulering. Brugere kan også oprette og gemme deres egne sagsvideoer.

SAM II Student Auscultation Dukke bruges til at undervise og lære hjerte-, lunge- og tarmlyde. Når du er tilsluttet den bærbare computer (inkluderet) med den forudinstallerede software, kan du få adgang til en række lyde, videoer og optagelser.

Når der er forbindelse til højttalere (1021753), kan SAM II Student Auscultation Manikin desuden let flyttes ind i et klasseværelse eller et auditorium til gruppeundervisning, hvor et større publikum af studerende kan drage fordel af en co-læringsoplevelse og dele deres tanker på samme tid som hjerte-, lunge-, bruit- og tarmlyde i høj kvalitet udsendes. De programmerbare og adgangskodebeskyttede forelæsninger giver undervisningsinstitutioner mulighed for at have adskillige instruktører, der bruger SAM II-træner. Inkluderet i produktet er SAMs lektionsguide: en komplet guide til lektioner for hver auskultationslyd, som SAM II tilbyder.

Derudover kan brugerne nu let navigere på et af de 7 tilgængelige sprog: engelsk, fransk, tysk, polsk, portugisisk, russisk og spansk. Alle sprog er tilgængelige og leveres i SAMs software uden ekstra omkostninger. Både softwaren og det store Cardionics-bibliotek med hjerte-, lunge-, bruit- og tarmlyde findes nu på de forskellige sprog.

 

Leveringsindhold:
En bærbar SAM II mandlig Auscultation Torso
En ny DELL bærbar computer med forudinstalleret software til auskultationsundervisning med programmerbare og adgangskodebeskyttede forelæsninger
En digital kopi af SAMs lektionsvejledning: placeret på den bærbare computer i digital form, kan udskrives og bruges til at understøtte auskultationsundervisning når som helst
Én SAM-t-shirt og en brugermanual
Hvordan adskiller SAM II Student Auscultation Dukke sig fra andre auskultationsprodukter, der er tilgængelige på markedet?
Det er let og bærbart
Den har den komplette lektionsvejledning
Det kan bruges med ethvert stetoskop
Det har en håndgribelig halspuls
Brugere kan konfigurere adgangskodebeskyttede forelæsninger til vurdering af studerende
Den fås i lys og mørk hudversion
Cardionics auskultationstrænere inkluderer nu en COVID-19 lungelyd!

Dukken fås i en lys og en mørk hudfarve.

Anmod om en online demo i dag, og find ud af, hvordan dine studerende kan drage fordel af at bruge SAM II-træner til at studere!

 SAM 3GSAM IISAM BasicSAM OnlinePAT PAT Basic
Item No. 102155410200951020097800091810200961020098
Hardware
Laptop med pre-installeret software---
Stethoscope alle stethoscoperalle stethoscoperSimScope-alle stethoscoperSimScope
Halspuls ----
Kan tilsluttes til højttalersystemet 1021753 til gruppeundervisning--
Auskultation steder
Hjerte444-44
Lunge8816-816
Tarm222-22
Bruit112-12
Auskultation lyde
Hjerte493518453725
Lunge342419251712
Tarm111151644
Bruit661601
COVID-19
Software 
Phonocardiogram (optagelse af alle lyde fra hjertet under en hjertecyklus)--
Lyde i Real Sound Library2400-00
Echo Cardiogram Videoer1200-00
Case Videoer2400-00
Brugere kan oprette og gemme egne videoer-----
Brugere kan konfigurere adgangskodebeskyttede forelæsninger---
Flere sprog tilgængelige----
Fås i lys og mørk hudfarve-

Flere oplysninger
Producent3B Scientific
Dokumentation