SAM Online

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

SAM Online er en online platform, der giver studerende og instruktører adgang til et omfattende simuleret lydbibliotek, lektionsvejledninger i over 60 forhold og værktøjer til at undersøge fremskridt døgnet rundt.

Varenummer
sam-online
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

SAM Online er en online platform, der giver studerende og instruktører adgang til et omfattende simuleret lydbibliotek, lektionsvejledninger i over 60 forhold og værktøjer til at undersøge fremskridt døgnet rundt. Tilgængelig i et år for brugere af SAM, PAT og Bionic Hybrid Simulator - eller til individuelt køb - SAM Online er et vigtigt program til at styrke begreberne auskultation på ethvert akademisk niveau.

Nu inkluderer COVID-19 lyd.

En fuld licens inkluderer 1 administratorlicens, 5 lærerlicenser og 200 studenterlicenser.

SAM Online giver en central platform for studerende til at øve auskultation uden for klasseværelset og for instruktører til at undersøge elevernes fremskridt. Med de klareste og mest nøjagtige simulerede lyde i branchen inkluderer SAM Online et bibliotek med over 80 hjerte-, åndedræts-, tarm- og bruit-lyde samt deres tilsvarende fonokardiogrammer og EKG-bølgeformer. Instruktører kan uploade brugerdefinerede opgaver og prøver, der er kurateret til deres læseplan, med placeringer, der skal indsende karakterer og postplaner. På samme måde kan studerende vurdere deres egne fremskridt gennem vores indbyggede quizbibliotek.

Inkluderet i hver tilstand er en grundig lektionsvejledning, der skitserer nuancerne og årsagerne til hver lyd. Komplet med diagrammer og fonokardiogrambeskrivelser giver disse lektionsvejledninger omfattende instruktioner om auskultationsanalyse - hvilket fører til forstærkede begreber fra den studerende.

SAM Online inkluderer et ekstra program til at lære arytmier. Med næsten 30 af de mest almindelige arytmier tilbyder dette program dybdegående forklaringer af EKG-bølgeformer og beskrivelser af hver tilstands kliniske betydning og behandlingsplan. Selvundersøgelse er også tilgængelig via indbyggede novice eller avancerede quizzer.

Specifikationer
Price0,00 DKK