På lager
Kun %1 tilbage

Fire Extinguishing Simulation Kit

Fra 40.625,00  DKK 32.500,00  DKK
  • Alt hvad du behøver for at afholde en lille brandslukningstræning i et sæt
  • Inkluderer en Cirrus batteridrevet røgmaskine, Pandora's Box og en Apollo LED træningsbrandslukker
  • Kombiner træningsmaterialet til en realistisk brandsimulering, lydeffekterne og røgoplevelsen fra en begyndende brand
  • Styr iscenesættelsen eksternt med en trådløs fjernbetjening
  • Lær at slukke en brand i en omgivelse fri for ild, vand, skum eller pulver
  • Batteridrevet og direkte klar til brug
Varenummer
040-030-02
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Gennemfør en lille simuleret brandslukningsøvelse

Opsæt hurtigt og nemt en komplet øvelse for at lære eleverne de rigtige teknikker til slukning af brande? Kombiner Pandoras æske med den Cirrus batteridrevne røgmaskine til en realistisk brandsimulering, lydeffekterne og røgoplevelsen fra en begyndende brand. Udfordr derefter eleverne til at tage passende skridt og vurdere deres brandslukningsfærdigheder. Træningsmaterialet fra sættet er batteridrevet og straks operationelt. Instruktøren afslutter øvelsen på et øjeblik!

Brandslukningstræning - sikkert og overalt

Naturligvis er vi opmærksomme på konsekvenserne af Covid-19 for træningsprogrammer. Det er netop derfor, vi har oprettet Fire Extinguishing Simulation Kit. Træningsmaterialet behøver ikke at være tilsluttet strømmen under brug. Derfor kan eleverne sprede sig over hele træningsmiljøet og øve sig i sikker afstand fra hinanden. Derudover kan Pandora's Box og FireWare Cirrus fjernstyres ved hjælp af den trådløse Pandora-fjernbetjening. Dette giver instruktøren mulighed for at påvirke elevens handlinger på afstand.

Arbejdet med dette sæt holder øvelsesmiljøet rent, træning kan praktiseres næsten hvor som helst. Desuden kan den næste studerende hurtigt tage sin tur. På en enkelt dag kan et stort antal mennesker trænes i brandslukningsteknikker uden de dermed forbundne risici ved brand.

Pandoras boks - en komplet træningsboks til alle slags scenarier
Med Pandora's Box opretter du en komplet øvelse, hvor mange sanser stimuleres. Med de to kraftige LED-flamme-armaturer, en rød og en orange, kan du oprette alle mulige simuleringsmuligheder. Forbedre brandsimuleringen ved samtidig at afspille en realistisk brandlyd. Derudover er lyden af ​​en væskelækage, en eksplosion, et sammenbrud og en gaslækage også inkluderet i kassen. Og hvad med mulighederne for dit scenario, der involverer offerets hulken, en grædende baby eller et råb om hjælp? Du kan afspille alle lyde på samme tid eller oprette en blanding. Alle med en trådløs fjernbetjening.

FireWare Cirrus - skab røg på batteriet
FireWare Cirrus genererer røg og fungerer på et batteri. Ved et tryk på en knap producerer maskinen røg efter kun 2 sekunders opvarmning. FireWare Cirrus-røgmaskinen kan kontinuerligt producere røg kontinuerligt i op til 10 minutter på en batteriopladning. Men også 250 pust på 10 sekunder, for eksempel. Hvis du forbinder røgmaskinen til Pandora's Box, kan du fjernstyre Cirrus med Pandoras fjernbetjening. Pandoras æske har endda et specielt opbevaringsrum til en FireWare Cirrus. Kombiner træningsmaterialet for at skabe et autonomt træningsudstyr, som du kan øve dig i rum uden strømforsyning.

Apollo LED træningslukkere - øv brandslukning ordentligt uden at skabe noget rod
Lær eleverne rigtige teknikker til at slukke brande i ethvert træningsmiljø med Apollo LED træningsbrandslukker. Slukningssprayen på Apollo LED simuleres ved hjælp af LED-belysning. Derfor kan du øve på steder, hvor det normalt ville være umuligt eller vanskeligt at gøre det, eller hvor vand, skum eller pulver ikke kan bruges.

Med Apollo LED adresserer du enhver følelse af den studerende så realistisk som muligt. Trænings brandslukkeren føles som en rigtig brandslukker, lyder som en rigtig brandslukker og vejer det samme. Det betyder, at eleverne håndterer det på samme måde, som de ville håndtere en egentlig ildslukker.

Apollo LED fås i 3 varianter. Når du vælger simuleringssættet til brandslukker, kan du gå til Apollo LED Training Fire Extinguisher Squeeze Handle 6 L, Apollo LED Training Brandslukker trykknap 6 L eller Apollo LED CO2 Training Brandslukker 2 L.

Specifikationer
BrandFireWare