På lager

Skulderled med muskler og roterende led

2.111,25  DKK 1.689,00  DKK

Denne skulderledsmodel består af den øverste halvdel af humerus samt clavicle og scapula. Udover at vise muskulaturen på rotatorkuffen, viser skulderledsmodellen også oprindelses- og indsættelsespunkterne for skuldermusklerne fremhævet i farve (oprindelse = rød, indsættelsespunkter = blå).

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1000176
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Skulderled med muskler og roterende led

Denne skulderledsmodel består af den øverste halvdel af humerus samt clavicle og scapula. Udover at vise muskulaturen på rotatorkuffen, viser skulderledsmodellen også oprindelses- og indsættelsespunkterne for skuldermusklerne fremhævet i farve (oprindelse = rød, indsættelsespunkter = blå). Følgende muskler i skulderen kan afbildes og endda fjernes for at få en klarere forståelse af skulderleddet:

- M. subscapularis
- M. supraspinatus
- M. infraspinatus
- M. teres minor

 

Ved aftagelse af de enkelte muskler kan alle bevægelser i skulderleddet udføres, nemlig:

- Abduktion
- Adduktion
- Intern rotation
- Ekstern rotation
- At løfte armene foran på kroppen
- At løfte armene bagpå kroppen
- Hæve armene over det vandrette plan og "lave cirkler med armene"

Skulderledsmodellen med muskler og roterende led er sat op på et stativ for nem visning i klasseværelset eller på lægens kontor.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1000176
Brand3B Scientific