SoundBox V3

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

En ny og forbedret erstatning til FireWare's Fusion.

Den nye måde at bringe lyd ind i en øvelse

- IP65 vandtæt
- 45 indbyggede lydeffekter til iscenesættelse
- Importer dine egne lyde via din smartphone
- Styr via wifi-app eller på maskinen
- Flere SoundBoxes V3 kan placeres i ét wifi-netværk
- Udstyret med batteri og oplader
- Leveres i plast transportkasse 30 x 20 x 23,5 cm med skum indvendig

Varenummer
015-085-008
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

SoundBox V3

 

Vandtæt med 45 lydeffekter

Ildlyde og gnister. En gøende hund. Folk, der hulker eller en grædende baby. Råb om hjælp på forskellige sprog. Dette er blot nogle af de lyde, der kan simuleres med FireWare SoundBox V3. Denne lydboks inkluderer en licens til at bruge over 45 FireWare-lydeffekter specifikt til iscenesættelse. Konfronter eleverne med et kollaps bag sig eller en eksplosion et sted i bygningen. Reagerer de tilstrækkeligt på lyden af ​​en væske- eller gaslækage? Træn meget forskellige og udfordrende scenarier med denne højttaler!

 

Robust og vandtæt

SoundBox V3 er IP65 vandafvisende og meget robust. Dette gør det til det perfekte værktøj til at tilføje lydeffekter til øvelser, der involverer vand. Højttaleren er fuldstændig forseglet, og dækslet beskytter betjening og display.

 

Praktisk betjening

Med den specielle FireWare-software er betjening af SoundBox V3 lige til at gå til. Den avancerede menustruktur og den klare skærm gør det nemt at finde den rigtige lyd. Det er endda muligt at sætte lyde i en særlig rækkefølge ved hjælp af en afspilningsliste. Først en eksplosion og så en brand!

 

Flere lydbokse i ét wifi-netværk

Under en god iscenesættelse kommer lyd fra flere retninger. Lyden af ​​ilden, der kommer lige foran, råbene om hjælp fra det første offer i et naborum, og måske endda gøen fra en hund et eller andet sted... Ved at placere flere SoundBoxe i ét Wi-Fi-netværk, kan du oprette en yderst realistisk lydoplevelse under øvelsen. Og som instruktør kan du styre alle lydene med én app! Den store fordel ved wifi er, at de afstande, der kan bygges bro under en øvelse, er mange gange større end med bluetooth.

 

Brug dine egne lyde

SoundBox V3 kommer med en licens til at bruge over 45 realistiske lyde på 6 sprog, som du kan bruge under en træning. Er din lyd ikke inkluderet? Så kan du endda streame dine egne lyde direkte til lydboksen via din smartphone!

 

Solidt pakket

Træningsudstyr bruges under hårde forhold. Naturligvis er SoundBox V3 ekstremt holdbar. Men for at forhindre skader under transport og opbevaring, leveres SoundBox V3 i en plastkasse med et matchende skuminteriør. Den medfølgende batterioplader kan også opbevares pænt i kassen! Og brugermanualen? Vi forsyner dem digitalt med en QR-kode på maskinen. Meget praktisk, så du vil aldrig miste det igen!

 

Realistisk iscenesættelse

Ved at bruge SoundBox V3 kan du realistisk iscenesætte forskellige scenarier. For eksempel simulering af en brand. Når mændene kommer ind i et rum, lytter de til, hvor ilden er. Eller de hører et offer råbe og bevæger sig hen imod ham gennem den tætte røg. Men du kan også tilføje ildlyde til en simulering med Phoenix Silkflame i kombination med f.eks. en Cumulus røgmaskine. Én ting er sikker: Med SoundBox V3 er du sikret realistiske lydeffekter i din iscenesættelse.

 

Specifikationer
BrandFireWare