På lager

Stan Klassisk Skelet

2.938,75  DKK 2.351,00  DKK

Ideel til aktiv brug i al undervisning med henblik på læren om skelettet og kroppen.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1020171
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Stan Klassisk Skelet

Denne standardmodel inden for undervisning har været klassisk tilbehør på hospitaler, skoler, universiteter og laboratorier i mere end 50 år. Stan klassisk Skelet til undervisning er ideel til aktiv brug i al undervisning med henblik på læren om skelettet og kroppen. En god økonomisk løsning, hvor der aldrig er gået på kompromis. Monteret til bækken med rullefodsstativ.

Du bliver hjulpet på vej i din undervisning, hvis du har realistiske modeller af de ting, du fortæller om. Her hjælpe Stan skelettet dig hele vejen til mål, så læring for dine kursister bliver så optimal som muligt på en fornuftig og hensigtsmæssig måde.

Til den klassiske undervisning af læge- og sygeplejestuderende landet over, men også en moderne mannequin og gine til udstillinger og fremvisninger af tøj og accessories. Stan Skelettet har rigtigt mange anvendelsesmuligheder ud over de klassiske dyder som undervisning og træning. De senere år er mange detailbutikker begyndt at bruge skelettet i markedsføringen af butikkernes primære produkter. Her leverer vi i Optisafe selvfølgelig kun det mest realistiske og prisfornuftige skelet fra 3B Scientific. En producent, der er verdenskendt for sin høje kvalitet af undervisningsudstyr og medicoprodukter.

Fordele:
- Enestående værdi for pengene
- 3 års garanti
- Støbearbejde af højeste kvalitet
- Færdiglavet i hånden
- Slidstærkt og holdbart materiale
- Stabil metalstander med 5 hjul (hvidmalet)
- Realistiske vægtforhold for omkring 200 knogler
- Naturlig størrelse
- Tredelt kranie
- Individuelt indsatte tænder
- Lemmer kan aftages hurtigt og nemt
- Kranie med magnetiske samlinger

Med flere års erfaring inden for træning, simulation og det rette undervisningsudstyr, har vi i Optisafe de bedste forudsætninger for at kunne levere dig og kollegerne den rigtige service hver gang I har behov for produkter, der skal forfine jeres evner til at lære endnu bedre fra jer. Derfor er det bare at kontakte os for en uforpligtende snak om vigtigheden af kvalitet i undervisningen af så livsvigtige evner som der skal eksistere inden for social- og sundhedssektoren.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.M-1020171
Brand3B Scientific
EAN4053083024759