På lager

Stort Hjerte 4 dele

2.923,75 DKK 2.339,00 DKK

Denne hjertemodel i 2 gange naturlig størrelse giver en meget let identifikation af alle anatomiske strukturer i det menneskelige hjerte.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy

Varenummer
1000268
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Stort Hjerte 4 dele

Alle anatomiske modeller er inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy

NYT og eksklusivt med originale 3B Scientific®-anatomi-modeller. 
  
Dine fordele med alle 3B Smart Anatomy-modeller:

- Gratis forlængelse af garantien fra 3 til 5 år
- Gratis adgang til 3B Smart Anatomy-kurser i den prisvindende Complete Anatomy
- Inkluderer 11 3B Smart Anatomy-kurser med 23 lektioner og 117 forskellige visninger af interaktive virtuelle modeller. Indeholder også 39 quizzer

For at låse disse fordele op skal du blot scanne etiketten og registrere din 3B Smart Anatomy-model online. Alle 3B Smart Anatomy-funktioner er helt gratis for dig. Se mere i videoen nedenunder:

 

Stort Hjerte 4 dele

Denne hjertemodel i 2 gange naturlig størrelse giver en meget let identifikation af alle anatomiske strukturer i det menneskelige hjerte og er et perfekt hjælpemiddel til lektioner i store klasseværelser eller forelæsningssaler.

Atriumvæggene og den forreste hjertevæg er aftagelige for at afsløre det mest professionelt detaljerede og realistiske hjerte, der findes.

Håndmalet i realistiske farver for at skildre mange anatomiske elementer i det menneskelige hjerte. Dette hjerte af høj kvalitet leveres på et aftageligt stativ.

 

Specifikationer
Leverandør varenr.1000268
BrandAivia