På lager

Stort Hjerte 4 dele

2.967,50  DKK 2.374,00  DKK

Denne hjertemodel i 2 gange naturlig størrelse giver en meget let identifikation af alle anatomiske strukturer i det menneskelige hjerte.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1000268
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Stort Hjerte 4 dele

Denne hjertemodel i 2 gange naturlig størrelse giver en meget let identifikation af alle anatomiske strukturer i det menneskelige hjerte og er et perfekt hjælpemiddel til lektioner i store klasseværelser eller forelæsningssaler.

Atriumvæggene og den forreste hjertevæg er aftagelige for at afsløre det mest professionelt detaljerede og realistiske hjerte, der findes.

Håndmalet i realistiske farver for at skildre mange anatomiske elementer i det menneskelige hjerte. Dette hjerte af høj kvalitet leveres på et aftageligt stativ.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1000268
Brand3B Scientific