Thermal Imaging Hood - Water Rescue
Sortiment

Thermal Imaging Hood - Water Rescue

Thermal Imaging Hood - Water Rescue

Det er helt klart vigtigt, at hvis nogen kommer i vandet, bliver de lokaliseret og reddet hurtigt for at forbedre deres sandsynlighed for overlevelse, og i stigende grad bruges termiske billeder til at hjælpe med at fremskynde søgningsprocessen.

På lager

RLNWTH6
7.899,00 kr Ekskl. moms 9.873,75 kr Inkl. moms
Detaljer

Ruth Lee Thermal Imaging Hood – RLNWTH6

Vores Termografi Hood er designet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter teams til at være i stand til at uddanne sig til vand redninger anvender termisk imaging-teknologi.

Mange eftersøgnings- og redningshold bruger nu termisk billeddannelse (inklusive helikoptere og droner) til at lokalisere ofre i vandet, da dette er lettere og hurtigere at søge i store områder med åbent vand.

Vores innovative termiske billedhætte kan bæres af enhver voksen Ruth Lee Water Rescue-dukke, hvilket betyder, at du hurtigt og nemt kan opgradere din nuværende Ruth Lee dukke for at have en effektiv termisk billedbehandlingskapacitet.

 

Funktioner og fordele:

  • Dette innovative produkt giver dig mulighed for at omdanne din nuværende Ruth Lee Water Rescue dukke til en med termisk billedbehandling.
  • Hætten passer tæt over hovedet på vores voksne vandredningsdukker og er sikret med en trykknaplukning for at sikre, at den forbliver på plads i det vildeste vand.
  • Omfattende testet med Bristow SAR og flere britiske baserede SAR-operatører ved hjælp af termiske billedkameraer, op til 600m højde.
  • Den er fremstillet af et stærkt, vævet materiale, der har en vis grad af strækning, hvilket giver mulighed for hurtig spredning af varme over tøjet.
  • Hætten opvarmes af et 6amp batteri, der er fastgjort til dukkens torso ved hjælp af et specielt designet hylster.
  • Batteriet er fastgjort til dukken i et hylster på torsoen. Batteriets levetid er ca. 4 timer (afhængigt af vandets omgivende temperatur).
  • Batteriet har et vandtæt e-o-ledningsstik, en piezo-switch og en overtryksventil.
  • Batterioplader inkluderet.
  • Hætten, batteriet og opladeren leveres komplet i en Ruth Lee holder til opbevaring.
Flere oplysninger
Vægt (kilo)1.0000
ProducentRuth Lee
Manufacturer skuRLNWTH6
Dokumentation