På lager

Thermal Imaging Suit

22.611,25  DKK 18.089,00  DKK

Mange kunder har spurgt Ruthlee om en termisk billeddukke - men i stedet for at skabe en dukke, der havde denne mulighed, designede de en speciel dragt til at klæde din eksisterende dukke, hvilket giver øjeblikkelig kapacitet til termisk billeddannelse med mere fleksibilitet.

Varenummer
RLNTS24
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Ruth Lee Termisk billeddragt – RLNTS24
Vores Thermal Imaging Suit er designet til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter hold til at kunne træne til redninger ved hjælp af termisk billeddannelsesteknologi inden for brandvæsenet og SAR-samfundet.

Termografi er stadig vigtigere, ikke kun inden for brandvæsenet, der giver mulighed for hurtigere og mere præcise kropsvisitation i dårlig sigtbarhed miljøer, men også med et stort antal af eftersøgnings- og redningshold, der må bruge termografi (herunder fra helikoptere og droner) til finde ofre.

Vores innovative Thermal Imaging-dragt kan bæres af enhver voksen Ruth Lee-dukke (op til 90 kg), og derefter placeres en speciel overall (inkluderet i prisen) over den termiske dragt for at give beskyttelse og for at hjælpe jævnt med at fordele varmen for bedre billeddannelse termiske kameraer.

 

Funktioner og fordele:
Dette innovative design blev skabt specielt til brug med Ruth Lee Rescue Training Manikins, så brugerne replikerer en meget nøjagtig menneskelig kropsform, når de bruger termiske billedkameraer under redningstræningsscenarier.
Vi har testet dette produkt grundigt takket være Severn Park Training Center og adskillige UK-baserede brand- og redningstjenester. Under test blev FLIR termiske billedkameraer brugt.
Thermal Imaging Suit er let at sætte på en dukke eller fjerne efter behov - den er konstrueret af et stærkt, vævet materiale, der har en god grad af strækning, og som giver mulighed for hurtig spredning af varme over hele kroppen af ​​dukken, inklusive en hætte, der dækker hovedet.
Dragten leveres med en overall, der skal bæres over toppen af ​​den termiske billeddragt - dette beskytter den mod skader og forlænger produktets levetid.
Dragten, batteriet og opladeren leveres komplet i en Ruth Lee holder for sikker opbevaring, når den ikke er i brug.
Dragten kan sættes i vaskemaskinen, hvis den bliver snavset.

Batterifunktioner
For fleksibilitet i dine scenarier kan batteriet bruges som en mobiltelefon, hvorved drakten forvarmes og derefter bruges i ca. 1-2 timer (afhængigt af omgivelsestemperaturen - batteriets levetid tømmes hurtigere ved koldere temperaturer), eller alternativt er batteriet fastgjort i et hylster på siden af ​​benet.
Når batteriet er tilsluttet, forlænges brugstiden til ca. 3-4 timer (afhængigt af omgivelsestemperatur), især nyttigt til søgning og redning (SAR) eller Urban SAR-operationer.
Hvis batteriet er ved at løbe tør, kan du tilslutte i 30 minutter for at give mellem 1-2 timers driftstid (afhængigt af den omgivende temperatur).
Batteriet har et vandtæt e-o-ledningsstik, en piezo-switch og en overtryksventil og har et indbygget blåt LED-system, der giver dig besked om, hvor meget opladning der er tilbage i batteriet.
Et tryk skifter batteriet til et, og den aktuelle batterilevetid vises via en blå LED på e- eller ledningsstikket. Antallet af blink indikerer den resterende opladning i batteriet (3 blink 60-100%), 2 blink (30-60%) og 1 blink (mindre end 30%). Hvis intet lys udelades, er batteriet helt afladet og kræver fuld genopladning.
Batterioplader inkluderet.

Specifikationer
Leverandør varenr.RLNTS24
BrandOther