På lager

Wireless Fusion Remote

678,75  DKK 543,00  DKK
  • Trådløs fjernbetjening til FireWare Fusion.
  • Dynamisk iscenesættelse kommer let inden for rækkevidde.
  • Instruktøren forstyrrer ikke træningsscenen.
  • Nem forbindelse via Bluetooth.
Varenummer
025-012-028
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Trådløs kontrol af Fusion

Wireless Fusion Remote er det perfekte tilbehør til fjernbetjening af FireWare Fusion-lydboksen. Fusion-lydboksen tilbyder 45 realistiske lydeffekter til dine scenarier, som du kan styre på afstand med den trådløse fjernbetjening.

Brug den trådløse Fusion-fjernbetjening

Den trådløse Fusion Remote kan let tilsluttes til en Fusion-lydboks. Enhederne kommunikerer via Bluetooth. Når fjernbetjeningen er tilsluttet Fusion-lydboksen, er tilbehøret klar til brug. Prøv at ændre lydeffekten under interventionen, justere lydstyrken og sætte lydeffekten på pause og afspille den igen.

Under ideelle omstændigheder er enhedens rækkevidde 10 meter. Det er ikke muligt at forbinde mere end en FireWare Fusion-lydboks til en enkelt fjernbetjening.

Styr træningssituationen på afstand

Den trådløse betjening af Fusion-lydboksen giver en hel del fordele. Instruktøren forstyrrer ikke træningsscenen, da han betjener lydeffekterne på afstand. Desuden øger fraværet af instruktøren i scenariet overraskelseseffekten af lyde, der skifter under interventionen. Et råb om hjælp kan dæmpes, når offeret er fundet. Den langsomme hylhyl kan pauses under mellemliggende instruktioner. Dynamisk iscenesættelse kommer let inden for rækkevidde.

Køb din Fusion Remote

Selvom FireWare Fusion-lydboksen kan betjenes på selve enheden eller ved hjælp af en dedikeret smartphone-applikation, må vi ikke undervurdere merværdien af fjernbetjening i forskellige træningssituationer. Ikke alle instruktører kan bortskaffe en smartphone under en træningssituation. Hvor en smartphone ikke altid reagerer, når den betjenes med en handskerum, giver den trådløse Fusion-fjernbetjening dig aldrig svigt. Den trådløse Fusion-fjernbetjening garanterer enkel og trådløs kontrol af din FireWare Fusion-lydboks, når som helst og hvor som helst.

Specifikationer
Leverandør varenr.025-012-028
BrandFireWare