På lager

Træningsdukke Duty Plus

11.791,25  DKK 9.433,00  DKK

Sammenlignet med standard Duty Range, er denne træningsdukke designet til at fungere som et "conscious casualty" og er mere stift og lodret i hoved- og brystområdet.

Hårdt nok til at modstå at blive begravet under beton- eller stålhylstre, kørt over af et 4x4 køretøj eller falde fra et vindue på 2. sal uden skader.

Varenummer
RLN50PLUS
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Træningsdukke Duty Plus

Den feedback, vi modtager fra kunder, er meget vigtig for os og hjælper os med at videreudvikle vores sortiment af træningsdukker. Vores Duty Range serie er vores mest populære træningsdukker, og vi ønskede at tilbyde vores kunder nogle forbedrede funktioner til dette produkt.

Vi har designet Duty Plus Træningsdukke til at være den perfekte samarbejdspartner til en række træningsscenarier, herunder til træning i trange rum, Road Traffic Collision (RTC) ekstruktionsøvelser og anden generel håndteringstræning. På grund af den ekstra stivhed, der er indbygget i nakke-, bryst- og overkroppsområde, fungerer denne dukke mere som et 'conscious casualty'.

 

Funktioner & fordele

- Sammenlignet med standard Duty Range, er denne træningsdukke designet til at fungere som et "conscious casualty" og er mere stift og lodret i hoved- og brystområdet.
- Konstrueret med en plastisk rygsøjle, der hjælper med at forhindre, at 'hovedet vælter', skum med lukket celle i ryggen og polypropylenstrimler, der løber til talje/hofteområdet, hvilket giver fleksibilitet og en mere 'opretstående' position - perfekt til at sidde i køretøjer f.eks.
- Anatomisk korrekt vægtfordeling for at give 'fornemmelsen' af et "conscious casualty".
- Stærk båndsløjfe bagpå gør dukken let at håndtere, trække, opbevare og ophænge til tørring.
- Hårdt nok til at modstå at blive begravet under beton- eller stålhylstre, kørt over af et 4x4 køretøj eller falde fra et vindue på 2. sal uden skader.
- Vandafvisende materiale, hvilket gør det velegnet til våde eller dårlige scenarier såsom HAZMAT / CBRN.
- Bløde kropsdele for at eliminere risikoen for skader og blå mærker; almindelige kvæstelser, når du bruger plastik træningsdukker.
- En immobiliserings-/ekstruktionskrage kan monteres omkring halsen på vores voksne træningsdukker for at fremme ordentlig ulykkespleje.
- Ved hjælp af shoutbox-funktion (ekstraudstyr) kan du personalisere en optaget besked op til 60 sekunder; f.eks. "Hjælp, jeg kan ikke føle mine ben ...", som periodisk kan gentages.
- Leveres komplet med støvler og overalls, der let kan udskiftes, hvis de er beskadiget

 

Valgfrit ekstraudstyr

- Hårde træk beskyttere og overalls for i høj grad at forlænge din træningsdukkes levetid.
- Shoutbox og hætte for at give din skadelidende træningsdukke kraft til at tale for at tilføje ekstra realisme.
- Ansigtsmaske og paryk for et mere menneskeligt lignende udseende.

 

Hvem bruger træningsdukken?

Dette er et nyt produkt, og vi forventer, at det vil være meget populært hos alle vores kunder inden for brand & redningstjeneste, militær, politi, fængselservice og generel industri.

Specifikationer
Leverandør varenr.RLN50PLUS
Mål1.8
BrandRuth Lee