På lager
Kun %1 tilbage

Træningsdukke Urban Search & Rescue

Fra 18.333,75  DKK 14.667,00  DKK

Designet specifikt til Urban Search & Rescue (USAR) træning, men denne træningsdukke har mange andre anvendelsesmuligheder.

Den valgfri hætte med shoutbox kan monteres på enhver Ruth Lee-model på få sekunder, og hvis du ikke har brug for optagefaciliteten, behøver du ikke at bruge den: Brug den på enhver Duty Range-model, Multi Trauma, Bariatric, Patient Handling, Prisoner Security etc.

Varenummer
RLUSAR
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Træningsdukke Urban Search & Rescue

Designet specifikt til Urban Search & Rescue (USAR) træning, men denne træningsdukke har mange andre anvendelsesmuligheder.

Nu konstrueret i den samme flammehæmmende polyester, der blev brugt i politiets veste, som typisk har 4 gange mere slidstyrke end P.V.C (det materiale, der tidligere blev brugt) - hvilket gør træningsdukkerne meget stærkere end før.

 

Funktioner & fordele

- Bruger de samme konstruktionsmetoder og materialer som Duty Range serien
- Polyesteren er vandtæt, hvilket gør den velegnet til våde eller farlige scenarier som Hazmat / CBRN, da den lettere kan rengøres og tørres end lærredsmodeller.
- Anatomisk korrekt vægtfordeling giver en "bevidstløs person" fornemmelse.
- Stærk båndsløjfe tillader nem placering, opbevaring og ophæng til tørring.
- Stærk nok til at blive begravet under beton- eller stålskiver uden skader - disse træningsdukker er hårde!
- Tåler at blive kørt over med et 4x4 køretøj og blive smidt ud fra et vindue på 2. sal på et betongulv uden skader (åbenlyst skal der udvises omhu med shoutboxen!)
- Beskyttelsesmaterialer, herunder overalls og støvler, forlænger levetiden på træningsdukken og hjælper dig med at holde omkostningerne nede

 

Inkorporeret Shoutbox

- Giver en træningsdukke evnen til at ​​tale.
- Kan afspille en optaget besked i op til 60 sekunder afhængigt af den valgte intervalindstilling.
- Tilpas enhver optaget meddelelse - brug navnet på kollegaen i optagelsen. ”Danny, er det dig? Vær venlig at hjælpe mig! Jeg sidder fast under et skab og kan ikke føle mine ben mere!”
- Når du bruger indstillingen Vox, reagerer Shoutbox på lyden fra en stemme.
- Leveres med 2 x AA-batterier.
- Den valgfri hætte kan monteres på enhver Ruth Lee-model på få sekunder, og hvis du ikke har brug for optagefaciliteten, behøver du ikke at bruge den: Brug den på enhver Duty-model, Multi-trauma, Bariatric, Patienthåndtering, Prisoner Security etc.

 

Hvem bruger træningsdukken?

- Det canadiske forsvarsdepartement

Specifikationer
Leverandør varenr.RLUSAR
Mål1.8
BrandRuth Lee