På lager

Træningsdukke Vandfyldbar Bariatric Suit

42.635,00  DKK 34.108,00  DKK

En vandfyldbar dragt, der kan konvertere enhver voksen Duty Range-dukke til en Bariatric.

Varenummer
RLBCS
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Træningsdukke Vandfyldbar Bariatric Suit

Overvægt er et meget virkeligt problem og ifølge statistikkerne ser det kun ud til blive værre.

Alle sektorer som f.eks. brand og redning, hospitaler og ambulance kan opleve tungere dødsfald.

Men placering af en fuld størrelse og fuldvægt Bariatrisk dukke kan være svær at håndtere i forhold til træningen. Vi er derfor glade for at tilbyde en ny løsning til Bariatric Training.

Udover vores Bariatric-dukke kan du nu købe en vandfyldbar dragt, der konverterer enhver voksen Duty Range-dukke til en Bariatric!

Det er det perfekte valg, hvor pladsen er begrænset, eller når der ikke er nok mennesker til at placere en fuldvægt bariatrisk dukke på plads, klar til træning.

Vandfyldbar Bariatric Suit leveres som et komplet sæt, herunder bløde fødder samt alle adaptere og to korte slanger til påfyldning. En vandmåler er også inkluderet og giver dig mulighed for at overvåge, hvor meget vand der tilsættes. Dette leveres komplet i en taske til nem transport og opbevaring.

Kittet er let nok til at en person kan bære det på plads og oprette træningsscenariet. Du skal blot placere dragten over din eksisterende Duty Range-dukke, vedhæfte en slange og fylde den med vand for at opnå den nødvendige vægt. Op til 150 kg ekstra vægt kan tilsættes ved brug af vand. Denne proces tager 15-20 minutter fra ankomsten til lokalet, for at få dukken klar til at træne med (afhængigt af vandtrykket)

Når træningen er overstået, skal du bruge de specielle ventiler og en rørledning til at tømme vandet, eller hvis du er ude, skal du slippe ventilerne for at tømme dragten.

Specifikationer
Leverandør varenr.RLBCS
BrandRuth Lee