På lager
Kun %1 tilbage

Træningsdukke Working at Height

Fra 14.966,25  DKK 11.973,00  DKK

En ekstremt hård dukke til træning i højder indenfor mange brancher.

Varenummer
RLWAH
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Træningsdukke Working at Height

En ekstremt hård dukke til træning i højder indenfor mange brancher: vindmøller, telekommunikation, scene og teater, stilladser, politi og militær, maritim, fabrikker og industri, brand og redning, rengøring og vedligeholdelse, byggeri, pæle og tårn. 

Effektiv, realistisk træning vil bidrage til at sikre overholdelse af Work at Height Regulations 2005 (UK) ved at reducere og kontrollere de risici, der er forbundet med træning i højden - vores dukker kan hjælpe med at overholde dette.

 

Funktioner og fordele:

- Lignende i konstruktion af Duty Range-dukkerne, men her er der dog anvendt lukket celleskum for at give større stivhed og reducere fald, når der anvendes redningssele.
- Hårde polypropylenplastikbånd, der løber fra skuldrene til knæene (som i Offshore-modellen) forhindrer overdreven bøjning, når de bruges i højden.
- Anatomisk korrekt vægtfordeling giver 'følelsen' af en ubevidst person - perfekt til redning i toppen af en pæl eller et tårn.
- Realistiske størrelser og vægte - vil vise vanskelighederne ved at håndtere voksne i forskellige størrelser
- Stærk polypropylen løkke til bagsiden gør det muligt at sætte dukken i den rigtige position før træningen.
- Stærk nok til at blive tabt fra 2 eller 3 etager uden skade - disse dukker er hårde!
- Polyesteren er vandtæt, hvilket gør den velegnet til træning i våde eller tørre forhold, da den nemt kan rengøres og tørres.
- Bløde kropsledninger eliminerer risikoen for at klemme væv og få blå mærker, hvilket er almindelige skader, når man bruger plastikvævede dukker.
- Beskyttelsesforbrugsvarer, herunder overalls og støvler, forlænger dukkens levetid kraftigt og hjælper med at holde omkostningerne nede.

Specifikationer
Leverandør varenr.RLWAH
BrandRuth Lee