Trekantet Tørklæde (armslynge)
Sortiment

Trekantet Tørklæde (armslynge)

Trekantet Tørklæde (armslynge)

Non woven trekantet tørklæde til brug i situationer, hvor en tilskadekommen hurtigt skal have et brud eller et sår forbundet.


Desuden er det trekantede tørklæde yderst velegnet til brug som armslynge.


Men husk ikke at lade en eventuelt stofknude sidde midt på nakken.

På lager

40030010
4,50 kr Ekskl. moms 5,63 kr Inkl. moms
Trekantet Tørklæde (armslynge) produkt kan kun købes i portioner af 10
Detaljer

Trekantet Tørklæde (armslynge)

Non woven trekantet tørklæde eller såkaldt armslynge til brug i situationer, hvor en tilskadekommen hurtigt skal have et brud eller et sår forbundet.

Desuden er det trekantede tørklæde yderst velegnet til brug som armslynge. Støt godt op om armen med en fuldt dækkende forbinding og forbind derefter de to ender med en knude på siden af halsen.

Men husk ikke at lade en eventuel stofknude sidde midt på nakken. Den kan nemlig besvære blodtilstrømning i hovedet og skabe yderligere ubehag for den tilskadekomne.

Hvis du skal have et minimum af førstehjælpsudstyr med dig, så er det aldrig fjollet at tage et par trekantede tørklæder med. De er alsidige og kompakte – og kan virkelig bruges til mange forbindinger.

- Hovedlæsioner
- Kompresforbinding
- Armslynge
- Knebel pres
- Ekstra padding

Disse anvendelsesområder er bare nogle få af de utallige, der er kommet til i løbet tørklædets levetid. Det er næsten kun fantasien og kreativiteten, der kan sætte grænsen for, hvad det trekantede tørklæde egentlig kan bruges til.

Næsten alle større førstehjælpskasser i dag har dette udstyr som standard, pga. udstyrets mange muligheder for brug. Også Optisafe’s mange egne førstehjælpspuder og kits rummer trekanterne for optimal brugervenlighed og skadesbehandling.

Med disse informationer i baghovedet bør det være ligetil at kontakte os i Optisafe for at købe dit nye udstyr eller for at høre mere om alle de førstehjælpsprodukter vi kan tilbyde dig og dine kolleger sammen med træningsudstyr og simulationsløsninger inden for brand og redning. Hvad enten det er redningsdukker, brandkar, Ambudukker, anatomiske modeller eller førstehjælpsudstyr af enhver art, så er vi klar med rådgivning og service på grundlag af en enorm viden og erfaring fra mange års handel ydelser i en krævende branche med mange dygtige fagfolk.

Optisafe har udstyret til at gøre førstehjælp og træning til en æressag.

Flere oplysninger
Vægt (kilo)0.0000
ProducentNorthaid
Manufacturer sku40030010
GTIN5712072300104