Muskel modeller

Muskel modeller

Skal du undervise et hold kursister eller elever i menneskets muskler? Så har vi flere anatomiske korrekte modeller, som kunne være en oplagt investering til formålet. Vi har bl.a. 3D-modeller af torso, ben, arm eller fod, som består af aftagelige dele, så der kan foretages en nøjsom og mere dybdegående undersøgelse af de forskellige kropsdele.

Med en anatomisk detaljeret model skaber du en realistisk undervisning, hvor indlæringen er i top, og eleverne har mulighed for at komme helt tæt på menneskets muskulære opbygning i form af muskler, ledbånd samt skelet. Tag et kig blandt vores mange muskelmodeller herunder, og find den model, der passer til dit undervisningsformål.

Med Optisafe kan du forbedre undervisningen

Når det kommer til undervisning indenfor det sundhedsfaglige område, er det vigtigt med virkelighedstro modeller af kroppens anatomi, som kan være til gavn ved både læring og træning. Derfor finder du udelukkende realistiske modeller i høj kvalitet, der bl.a. viser skelettet, muskulaturen, organsystemerne eller særlige legemsdele og deres funktioner.

I vores sortiment af anatomiske korrekte modeller har vi underkategorier som torsomodeller, organ- og strukturmodeller samt skeletmodeller, som vil være et nyttigt supplement til din undervisning eller forskning.

Sidder du inde med spørgsmål til nogle af vores nedenstående modeller eller nogle af vores øvrige produktsortimenter, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har et hold af kompetente medarbejdere, som er klar til at besvare enhver forespørgsel, når det kommer til det rette undervisningsmateriale til biologiundervisning i folkeskolen og gymnasiet samt undervisningsforløb på sundhedsuddannelser.

Kontakt os på tlf. +45 46 14 10 20, skriv en mail til info@optisafe.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Uanset hvilken måde du vælger at kontakte os på, vil vi bestræbe os på at vende tilbage hurtigst muligt.