Organ- og struktur modeller

Organ- og struktur modeller

Hvis du gerne vil sørge for, at dine elever, studerende eller kursister får indlært anatomien om organer, legemsdele og kroppens forskellige kredsløb på en effektiv måde, så skal du gøre det vha. en model. Hos Optisafe finder du håndmalede modeller fra 3B Scientific, som med deres virkelighedstro udtryk er med til at øge indlæringen. I vores udvalg finder du anatomiske 3D-modeller af bl.a. hjerner, ører, bækkener, hjerter, øjne og kroppens kredsløbssystem. Tag et kig blandt vores mange modeller herunder, og find den model, der passer til dit undervisningsformål.

Med anatomiske hjerte- og hjernemodeller skaber du undervisning i høj kvalitet

Hos Optisafe mener vi, at den bedste løsning til undervisning af kroppens kompleksiteter er at have modeller, der afspejler menneskekroppen på en realistisk måde. Det er vigtigt at kunne se, føle og mærke organers, leds og knoglers korrekte placeringer for bedst at kunne indprente dem. Kvaliteten af undervisningsudstyr må ikke være dårlig. Derfor sælger vi modeller fra det kendte og førende mærke 3B Scientific, som producerer håndmalede modeller for større realisme og læring.

Nogle af de modeller, du finder i udvalget, er vores anatomiske hjerte- og hjernemodeller med 2, 4, 5 og 8 dele. Hjertet og hjernen er nogle af menneskets vigtigste organer med mange nervebaner og forskellige kredsløb forbundet til hinanden. Derfor er det specielt vigtigt, at modeller af disse er så realistiske som muligt. Med vores modeller skaber du undervisning i høj kvalitet, hvor dine elever får muligheden for den bedste læringsproces.

Find også modeller af bækkener, ører og øjne i vores sortiment

Vi tilbyder også en lang række af modeller af det kvindelige og mandlige bækken samt ører- og øjenmodeller. Disse er nemme og praktiske at have stående i klasseværelset eller på lægekontoret, da de ikke optager særlig meget plads. Bækkenmodellerne kan desuden hænges op på væggen, hvis behovet for dette skulle opstå. Alle modeller kommer med visse aftagelige dele, så eleverne bedre kan forstå sammenhængen af kroppens sammensurium af organer, led, muskler og nerver.

Optisafe har et stort udvalg af anatomisk korrekte modeller

Hos Optisafe forhandler vi et stort udvalg af anatomiske modeller, så du kan skabe en realistisk undervisning, hvor indlæringen er i top. I vores sortiment finder du bl.a. et hav af skeletmodeller og muskelmodeller samt modeller af torsoer.

Har du spørgsmål til vores mange modeller, skal du endelig bare tage fat i os. Vi er sikre på, at vi kan finde den bedste løsning for dig, hvis vi ikke lige har den model, du leder efter. Kontakt os på tlf. +45 46 14 10 20, skriv en mail til info@optisafe.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Uanset hvilken måde du vælger at kontakte os på, vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.