Anatomiske plakater til undervisning
Sortiment

Anatomiske plakater til undervisning

Undervisningsmateriale til sundhedsfaglige uddannelser og kurser skal købes hos professionelle eksperter indenfor området. Og det er lige nøjagtigt, hvad vi er her hos Optisafe. På denne side finder du vores kvalitetssikrede sortiment af anatomiske plakater til undervisningsbrug i medicin- og sundhedsfag. Vores udvalg byder blandt andet på illustrative plakater af menneskekroppens muskler og knogler og af den menneskelige hjerne med diverse diagrammer.

Plakaterne er designet og fremstillet af 3B Scientific, som er blandt markedets mest velansete leverandører af udstyr til medicinsk- og førstehjælpsundervisning. Vi tilbyder også et stort udvalg af anatomiske modeller, skeletmodeller og anatomiske muskelmodeller her hos Optisafe.dk. Gå på udkig i vores store sortiment og find det undervisningstilbehør, du står og mangler.

159,00 kr Ekskl. moms 198,75 kr Inkl. moms
159,00 kr Ekskl. moms 198,75 kr Inkl. moms
159,00 kr Ekskl. moms 198,75 kr Inkl. moms
159,00 kr Ekskl. moms 198,75 kr Inkl. moms

Illustrative plakater over menneskets anatomi

Noget af det, 3B Scientific gør så glimrende, er detaljegraden i deres plakater. Farverne på plakaterne gør det nemt at adskille de forskellige muskel- eller led-grupper fra hinanden. Plakaterne er designet med klassiske streger og tekstbokse, og nogle af plakaterne fås endda på flere forskellige sprog.

Plakaterne er fremstillet af kvalitetspapir, og de er naturligvis laminerede. Det gør det muligt at tegne eller skrive direkte på illustrationerne – så længe du benytter en ikke-permanent tusch eller markør. Plakaterne er trykt på UV-resistent papir, så de er beskyttet mod solens stråler. Det betyder, at billederne ikke falmer, samt at papiret forbliver rent og hvidt i sit udtryk uden at gulne med tiden.

Illustration fremmer forståelsen

I al undervisning med anatomi er det nødvendigt med gode illustrationer. Sådan fremmes forståelsen nemlig hos kursisterne og de studerende. Med vores pædagogiske og letforståelige plakater kan du undervise eleverne med håndgribelige og konkrete illustrationer, som gør det lettere både at forstå og huske de mange betegnelser og funktioner.

Plakaterne er designet med flere mindre illustrationer, eksempelvis kan både hele hjernen, begge hjernehalvdele og et overblik over hjernens blodtilførsel kan ses på én og samme plakat. Vores praktiske plakater viser således alle de relevante oplysninger for anatomiundervisning i den menneskelige hjerne, muskulatur og i menneskets skelet.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores spændende produkter eller vores leverandører, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at ringe til os eller at sende en mail. Du finder alle vores kontaktoplysninger nederst på siden her. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål, store som små. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse så hurtigt som overhovedet muligt, og vi besvarer gerne både generelle og konkrete henvendelser.

Husk også at følge med på vores Facebook-side, hvor vi blandt andet deler ud af vores store viden og fortæller om nye produkter inden for sundhedsfaglig undervisning. Hvis du er interesseret i at lære mere om de nyeste opdagelser og undersøgelser inden for området, anbefaler vi varmt vores blog.