Skeletmodeller

Skeletmodeller

Hos Optisafe har vi skeletmodeller og modeller af led af den menneskelige krop, som er med til at gøre din undervisning mere spændende og levende. Vores modeller er fra 3B Scientific, som har mange års erfaring med at lave virkelighedstro modeller i høj kvalitet til gode priser. Hvis du vælger en model fra Optisafe, er du derfor sikret førsteklasses undervisningsudstyr, der kan hjælpe dig med at vise, hvordan kroppens knogler og led er forbundet med hinanden. Udforsk vores store sortiment af modeller nedenfor og optimér din undervisning allerede i dag.

Øg indlæringen og kvaliteten af undervisningen med et realistisk menneskeskelet

Hos Optisafe har vi flere års erfaring inden for simulationsudstyr til træning og undervisning, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er at have udstyr, der er så realistisk som muligt. Med et af vores menneskeskeletter i naturlig størrelse og farve kommer du så tæt på virkeligheden, du overhovedet kan. Dermed sikrer du dig en mere effektiv indlæring for din elever, studerende eller kursister, fordi de kan se og føle på knogler og led og ikke bare se dem i din præsentation på skærmen.

Vores udvalg af skeletmodeller spænder bredt, og du kan dermed finde det skelet, der passer til lige præcis din undervisningssituation. Vi har både det helt klassiske skelet, mini-skeletter, skeletter, der viser kroppens muskulatur samt fleksible skeletter, så man let kan demonstrere kroppens naturlige stillinger og bevægelser.

Vi tilbyder også mindre modeller af led og knogler

I vores sortiment finder du også mindre modeller af led og knogler såsom skulderled og rygsøjler. Med deres små størrelser og stativer er de et ideelt valg til fremvisning på lægens kontor eller til at sende rundt blandt eleverne i biologiundervisningen. Uanset hvilken model du vælger, kan du på en nem, overskuelig og detaljeret måde vise anatomien og mulige fysiologiske bevægelser i kroppens mange led. På nogle af modellerne kan visse dele endda fjernes for at kunne opnå en større og bedre forståelse for sammenhængen mellem muskler, led og knogler.

Undervisningsudstyr i høj kvalitet hos Optisafe

Mangler du andre anatomiske modeller, har vi et stort sortiment hos Optisafe. Vi forhandler også modeller af torsoer, organer og muskler, som du med fordel kan bruge i din undervisning af lægestuderende, sygeplejersker m.m. Har du spørgsmål til nogle af vores anatomiske modeller, eller har vi ikke den model, du leder efter i vores udvalg, skal du ikke tøve med at kontakte os. Send os en forespørgsel med dit ønske, så vi sammen kan finde den model, der passer til dig og dit formål. Ring til os på tlf. +45 46 14 10 20 eller skriv en mail på info@optisafe.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.