Torso modeller

Torso modeller

Hos Optisafe har vi et stort udvalg af torsomodeller, som giver en mere detaljeret og realistisk undervisning. De virkelighedstro modeller giver en større indlæring blandt dine studerende, da de i højere grad vil få et større udbytte af undervisning med anatomisk korrekte modeller. Vores figurer er fra 3B Scientific, som har specialiseret sig i at udvikle realistiske kvalitetsmodeller til skarpe priser. Med en torso-model fra Optisafe er du garanteret undervisningsudstyr i særklasse, der med lethed viser forbindelserne mellem muskler, knogler og led. Gå på opdagelse i udvalget af bl.a. muskeltorsoer og torsoer med organer herunder, så du kan gøre din undervisning mere effektiv.

Giv dine elever effektiv kvalitetsundervisning med en anatomisk torsomodel

At skulle indlære vigtig viden gennem en PowerPoint-præsentation fra underviserens skærm er næppe nogen studerendes drømmescenarie. Når vi skal uddanne vores læger, sygeplejersker, fysioterapeuter eller andet sundhedsfagligt personale, er det yderst vigtigt, at undervisningen har så høj kvalitet som muligt.

Hos Optisafe forhandler vi realistiske og håndmalede modeller fra 3B Scientific, som sørger for at højne den faglige kvalitet. Du kommer derfor så tæt på virkeligheden som muligt, hvis du køber en af vores modeller. Det er med til at sikre dine elever eller kursister et højt fagligt niveau og effektiv indlæring, fordi de kan se og føle på muskler, led, knogler og organer. 

I udvalget finder du muskeltorsoer samt klassiske unisex torsoer med enten 12, 14 eller 16 dele. Skal du bruge en torso til din lægepraksis, så du tydeligt og visuelt kan forklare sagerne for dine patienter, så kan vi anbefale vores mini-torso.

Vi tilbyder også et stort sortiment af andre anatomiske modeller

Vi har stadig mulighed for at hjælpe dig, selvom det ikke lige var torsomodeller, du var på udkig efter. Vi har nemlig et stort og spændende sortiment af undervisningsmodeller af muskler, organer og strukturere samt skeletter i samme gode kvalitet. Så søger du efter en helt ny model, eller skal den gamle i undervisningslokalet udskiftes, så dækker vi dig ind. Modellerne er særligt gode til undervisning af både læge- og sygeplejerskestuderende, hvor det er nødvendigt at lære organernes og musklernes rette placering på kroppen.

Optisafe har de rette redskaber til undervisningen

Hos Optisafe har vi mange års erfaring i at skabe realistiske simulationstræninger og undervisningstimer. Derfor har du altid mulighed for at finde de nødvendige redskaber, der skal til for at skabe effektive og lærerige undervisningssituationer.

Er der undervejs opstået spørgsmål til nogle af vores mange anatomiske modeller, skal du endelig bare kontakte os. Har vi ikke lige præcis den model, du leder efter, så kontakt os, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Du kan ringe til os på tlf. +45 46 14 10 20 eller skrive en mail på info@optisafe.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage.