Leverandører til undervisning

Leverandører til undervisning

På denne side finder du alle vores anerkendte leverandører indenfor produkter og udstyr til undervisning. Du finder bl.a. producenter som Ambu, MedicFX og Operative Experience, der er kendte for deres realistiske og højkvalitets udstyr til træning indenfor sundhedssektorens brancher eller ved brand- og redningssituationer.

Med det rette udstyr til simulation bliver det nemmere for dig som instruktør eller som underviser at lære dine elever og kursister alt, hvad der er værd at vide, når det kommer til give førstehjælp, forskellige behandlingsformer eller andre realistiske nødsituationer og ulykker.

Har du en særlig producent, du gerne vil se udstyr fra? Du klikker blot på den leverandør, hvis produkter du ønsker at udforske, og så vil siden filtrere efter dette. På den måde kan du se udstyr fra dem, du ønsker at benytte i din undervisning.

Kontakt Optisafe, og hør mere om vores leverandører

Hos Optisafe er vi med til at gøre din træning mere virkelighedstro, og derfor består vores sortiment udelukkende af anerkendende leverandører, når det kommer til undervisning og simulationstræning.

Så hvis du ønsker at komme i kontakt med os vedr. nogle af vores leverandører, eller du har spørgsmål til nogle af vores produkter, skal du være mere end velkommen. Vi kan kontaktes på tlf. +45 46 14 10 20, på mail til info@optisafe.dk eller via vores kontaktformular.