3B Scientific

3B Scientific

Er du sur er du tvær, så læs lige det her. 3B Scientific kan få et smil på alles læber, når de folder deres enorme varesortiment ud for øjnene af dig og dine kolleger. Der er næsten ingen grænser for, hvad de leverer inden for medico branchen. Alt inden for udstyr, hjælpemidler og produkter er på hylderne i et næsten uendeligt varekatalog.

Med Optisafe’s skarpe fokus på træning og uddannelse, er et solidt samarbejde med 3B næsten uundværligt. Vi støtter os op af kvalitetsprodukter i kategorier som anatomiske modeller, plakater, simulationsenheder. Det handler hele tiden om at støtte op om en effektiv læringskurve for den enkelte studerende og kursist. Så hvor avanceret eller enkel din undervisning skal være, bestemmer du faktisk selv. 3B leverer hver eneste gang. Vi har et godt samarbejde leverandør og forhandler imellem og med en skarp dialog til dig og dine kolleger som kunder, så kan vi finde frem til det helt rigtige redskab for lige netop jer. Herunder er der blot nogle af de tusindvis af produkter, du får adgang til hos 3B Scientific.

- Skeletter
- Kranier
- Plakater
- Injektionstrænere
- Fødselssimulatorer
- Plejesimulatorer

Alt sammen state-of-the-art inden for træning og uddannelse af pleje- og sundhedspersonale. Der er ingen tvivl om, at træning og derved læring er vejen frem for alle fagfolk. Hold din viden ved lige og opdateret til enhver tid. Hvis vi skal blive endnu bedre til at undgå fejl og uheld på plejehjem og sygehuse, så gælder det om at have rutine i alle slags opgaver. Det skal vi nok garantere bliver en kendsgerning med de rette produkter fra 3B Scientific. Find frem til de optimale løsninger sammen med os i Optisafe. Vi stiller dig de rigtige spørgsmål, så du aldrig er i tvivl om dit valg. Ring til os i dag og allerede nu mere om vores udvalg fra 3B scientific.