CAE Healthcare

CAE Healthcare

CAE Healthcare leverer uddannelsesudstyr, der hjælper sundhedspersonale med at levere patientpleje af høj kvalitet i form af forskellige simuleringsløsninger produceret på baggrund af deres patenteret simulationsteknologi. Derfor er vi hos Optisafe stolte af, at vi kan tilbyde en bred vifte af deres modeller til ultralydstræning, som er målrettet træning til hospitaler, militærenheder, sygplejeprogrammer samt mange andre indenfor den sundhedsfaglige sektor.

Du er garanteret, at hvert eneste stykke udstyr, redskab og produkt til simulationstræning fra denne producent er udarbejdet sammen med klinikere og kliniske undervisere, hvis mål er at sikre fysiologisk nøjagtighed og uddannelsesrelevans. Tag et kig blandt vores mange modeller til ultralydstræning herunder, og find den model, der passer til dit undervisningsformål.

Se ultralydsprodukter til simulationstræning

Med CAE Healthcare investerer du i en realistisk ultralydstræning, som er med til at skabe et læringsmiljø, der er så virksomhedstro som muligt og samtidig giver mulighed for, at eleverne og kursisterne kan lave fejl, uden at det har alvorlige konsekvenser.

Du finder træningsmodeller indenfor en lang række procedure og behandlingsmetoder, som kan overføres direkte til den virkelige verden. Der er bl.a. modeller til ultralydstræning indenfor hjerte-ultralyd TEE og TTE ekkokardiografiundersøgelser og pericardiocentesis samt til at praktisere ultralydstyret central venøsadgang hos den pædiatriske patient.

Uanset hvilken model du har behov for, så er du garanteret højkvalitets produkter. Ultralydsvævet i udstyret matcher de akustiske egenskaber ved rigtigt menneskeligt væv, så når du bruger dit ultralydssystem på vores træningsmodeller, vil du opleve den samme kvalitet, du forventer af ultralyds billeddannelse af en patient i et klinisk miljø.

Optisafe – forhandler af anerkendt uddannelsesudstyr til sundhedspersonale

Skulle du mod forventning ikke finde det udstyr, du havde behov for til din simulationstræning, så har vi også mange andre anerkendte leverandører, som er værd at udforske. Vi forhandler fx Ambu, MedicFX og Operative Experience, der hver og en producerer højkvalitets uddannelsesudstyr til træning af sundhedspersonalet.

Har du spørgsmål til CAE Healthcare eller nogle af vores øvrige leverandører af uddannelsesprodukter? Så skal du ikke holde dig tilbage med at hive fat i os. Vi har kompetente medarbejdere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig. Du kontakter os enten på tlf. +45 46 14 10 20, ved at skrive en mail til info@optisafe.dk  eller ved at udfylde vores kontaktformular.