Operative Experience

Operative Experience

Med Operative Experience opnår du den mest realistiske form for medicinsk simulation, som kan genbruges igen og igen til livagtige træningssessioner. Du finder bl.a. simulatorer, der muliggør træning af skudsårsbehandling, fødsel, akut kejsersnit, akut hysterektomi efter kejsersnit og mange andre fødselsscenarier.

Hos Optisafe er vi stolt forhandler af Operative Experience, hvis mission er at revolutionere træning indenfor kirurgi og medicinsk træning. Udforsk vores mange hyperrealistiske simulatorer fra denne producent, så du kan løfte din undervisning og træning til det næste niveau.

Find realistiske fødselssimulatorer fra Operative Experience her

Ved hjælp af medicinske simulatorer med anatomisk korrekthed ønsker Operative Experience at reducere træningsomkostningerne og samtidig øge træningseffektiviteten og -fastholdelsen. Derfor finder du en lang række af deres utrolig livagtige, realistiske simulatorer her på siden, der gør det muligt at træne forskellige fødselssituationer, som kan uddanne sundhedspersonalet til alle tænkelige situationer.

Med træning og instruktion i fremtidens simulatorer kan du og dine kollegaer på fødegangen blive klar til at træne hele fødselsteamet – læger, jordemødre, sygeplejersker og andet personale – i alle fødselsaspekter. Du er garanteret en unik simulator med mor og barn i naturlig størrelse med en uovertruffen realistisk fremtoning.

Kvaliteten af arbejdet på fødegangene bestemmes af den enkeltes kompetencer, men i lige så høj grad af personalets fælles indarbejdede kompetencer og arbejdsgange. Det bedst mulige udgangspunkt for disse udgøres af den bedste, ensartede og repeterbare træning af personalet. Det kan derfor for mange hospitaler og undervisningsanstalter være en god investering at få en af Operative Experiences fødselssimulatorer.

Med Optisafe bliver læring optimeret med realistisk simulationstræning

Med Operative Experiences forskellige simulatorer kan du garantere, at dine elever, kursister eller dit personale får den bedst mulige læring med i bagagen gennem praktisk øvelse. Det vil resultere i optimeret læring, som for mange vil blive husket bedre fremadrettet.

Var Operative Experience ikke lige det simulationsudstyr, du søgte, så har vi også mange andre leverandører af undervisningsprodukter, der er anerkendte indenfor deres felt. Vi forhandler bl.a. Ambu, CAE Healthcare og MedicFX.

Ønsker du at se en demonstration af Operative Experiences simulatorer, eller har du spørgsmål til nogle af vores øvrige leverandører, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores fagkyndige medarbejdere vil hellere end gerne hjælpe dig - uanset forespørgsel. Kontakt os på enten tlf. +45 46 14 10 20, skriv en mail til info@optisafe.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Uanset hvilken måde du vælger at kontakte os på, vil vi bestræbe os på at vende tilbage hurtigst muligt.