Ruth Lee

Ruth Lee

Træning er en æressag. Det er det for os i Optisafe, men det er det så sandelig også hos walisiske Ruth Lee. Gennem de seneste årtier har de forfinet idéerne og deres egne evner inden for produktion og udvikling af redningsdukker til træning af den allerhøjeste kvalitet. Redningstjenester og specialenheder over hele verden anerkender Ruth Lee som den bedste producent af realistiske og virkelighedstro dukker til træning i redning og bjergning samt diverse førstehjælpsmanøvrer. Aldrig har du haft så livlig en dukke til dine kursister og kolleger.

Med allround dukken Duty-Range eller mere specielle redningsdukker til for eksempel bjergning af omkomne eller redning af brændofre. Vi kan sammen med dig og dine kolleger hurtigt finde frem til en optimal træningsdukke til jeres øvelser. Er det brandøvelser eller terrorscenarier. Vi kan levere dukkerne, der giver lige det ekstra til en allerede gennemtænkt øvelse.

Én ting er redning. En anden ting er håndtering og flytning af personer og eller ofre. Det kræver træning at håndtere tilskadekomne eller udsatte borgere korrekt. Derfor siger vi i Optisafe, at træning er vejen frem.

Plejepersonale ser flere og flere udfordringer med tunge personløft. Her har vi specialdukken på 180 kg og op til træning i løft af 6 til flere personer. Nej, i en verden, hvor fokus på arbejdssikkerhed og personlig sikkerhed bliver mere og mere vigtig, der er det alf og omega, at vi som fagfolk kan træne og udvikle vores evner til at agere hurtigt og hensigtsmæssigt.

Ruth Lee er brugt og afprøvet holdbar kvalitet. Brugerne er alle kvalitetsbevidste fagfolk, der gennem idéudvikling og erfaringsdeling med teknikere fra Ruth Lee har været en aktiv del i tilblivelsen af en livagtig og slidstærk redningsdukke tilpasset miljø og beredskabssituation.

Ring til os i dag, hvis du vil have endnu mere viden om de mange muligheder, der er med redningsdukker fra Ruth Lee.