Avanceret genoplivning
Sortiment

Avanceret genoplivning

Med avancerede genoplivningsprodukter fra Ambu, kan du være med til at redde liv. Vores store sortiment af træningsprodukter inden for genoplivning er af allerhøjeste kvalitet, og det sikrer at du og dine kolleger er i de bedste hænder når det handler om at blive kvalificeret til at redde menneskeliv.

36.995,00 kr Ekskl. moms 46.243,75 kr Inkl. moms
37.000,00 kr Ekskl. moms 46.250,00 kr Inkl. moms
26.000,00 kr Ekskl. moms 32.500,00 kr Inkl. moms
50.000,00 kr Ekskl. moms 62.500,00 kr Inkl. moms
12.450,00 kr Ekskl. moms 15.562,50 kr Inkl. moms

Red liv med avanceret genoplivning

Når det handler om at blive kvalificeret til at redde liv, så er det ekstra vigtigt at man træner med det rigtige udstyr. Hos Optisafe har vi et stort udvalg af professionelt og moderne træningsudstyr til avanceret genoplivning. Uanset om du og dine kolleger skal lære at lave konventionel genoplivning, eller genoplivning på nyfødte, så har vi udstyret I kan bruge til at lære det.

Vi har for eksempel et bredt udvalg af træningsdukker som er helt ideelle til at træne avanceret genoplivning på. Med dette avancerede genoplivningsudstyr kan I tillære jer de vigtigste færdigheder inden for livgivende genoplivning. Træningsdukkerne er realistiske og er med til at skabe en situation som imiterer en rigtig ulykke med en person i fare. Med disse træningsdukker er I et ekstra skridt på vejen til at lære avanceret genoplivning.

Træningsudstyr af den højeste kvalitet

Hos Optisafe forhandler vi kun den allerbedste kvalitet af træningsudstyr til avanceret genoplivning. Med vores træningsdukker og udstyr er I godt rustet til at lære at udøve den rette hjælp på det rigtige tidspunkt. Vi har desuden fokus på at bygge videre på de kompetencer man erhverver sig, og derfor har vi et bredt og favnende udvalg af forskellige løsninger med genoplivningsudstyr til undervisning af avanceret genoplivning.

Det er vigtigt for os at yde den bedste service og at kvaliteten af undervisningen er helt i top. Derfor er vores udstyr så realistisk som muligt, fordi det betyder en god indlæring for dem der modtager undervisning. Vi har meget forskelligt træningsudstyr til avanceret genoplivning, og blandt andet kan man finde et stort udvalg af modeller med led og knogler, som kan bruges i undervisningen. Med disse realistiske modeller bliver der skabt en større og bedre forståelse for hvordan man kan yde den bedste førstehjælp.

Træning af genoplivning på ethvert niveau

Hos Optisafe har vi et stort fokus på at forhandle de bedste og mest anvendelige træningsprodukter, som kan gøre en forskel. Ydermere, er det vigtigt for os at kunne tilbyde specifikke træningsløsninger på det niveau som passer til den enkelte kunde. Det er en god ting at starte på et niveau som passer til ens evner, og vi er behjælpelige med at finde den løsning som passer bedst til jer. Når tispunktet er rigtigt, kan man videreudvikle på træningen, og tilegne sig flere kompetencer.

Vi forhandler ligeledes et stort udvalg af førstehjælpsudstyr, og produkter som kan bruges til behandling eller undervisning i førstehjælp. Disse produkter er med til at udbrede kendskabet til hvordan man kan udøve førstehjælp, og vi står altid til rådighed for at vejlede og rådgive i forbindelse med specifikke løsninger og henvendelser om træning af avanceret genoplivning.