Injektion

Injektion

En vigtig del af medicinsk træning og rutinering er øvelser af forskellige former for injektion. Det bliver bare aldrig realistisk nok, hvis du skal øve injektion på en appelsin gennem hele din studietid. Og at stikke sig selv med saltvand igen og igen bliver nok også lidt småkedeligt i længden.

Optisafe siger stop...

Hvorfor ikke gå hele vejen og træne på den næsten ægte vare?

Med Injektionssimulator fra os behøver du aldrig mere være i tvivl om, at det du gør, er det rigtige. Vi forsyner dig og dine medstuderende med lige netop den træner, I behøver for at kunne mestre en bestemt injektion.

Træn injektioner som blandt andet:

- Epidural injektion
- Maveinjektion
- IV anlæggelse
- Forskellige vaccineinjektioner

Med både modeller af rygsøjler og menneskelige eksempler på kropslige injektionssteder kan realismen ikke være meget større for en studerende. På området inden for indsprøjtninger er feltet af seriøse producenter af træningsudstyr lille. Vores samarbejdspartner 3B Scientific er blandt de førende på områder inden for læring og undervisning. Her søger de altid nye muligheder for træning og dygtiggørelse inden for social- og sundhedssektoren. Ofte er der op til dem at gøre branchen opmærksom på, at der er mange muligheder for at bygge på evner og erfaring, uden det skal gå ud over ægte levende forsøgspersoner.

Sammen med Optisafe kan du finde frem til de produkter, der dækker lige netop dine behov i en undervisningssituation. Med den rette læring kommer vi tættere på målet om optimal pleje og minimale fejl begået på baggrund af mangel på viden og rutine.

Den direkte vej til succes går gennem os, for vi er de mest erfarne, når det gælder om at finde undervisningsløsninger, der fungerer i praksis.

I Optisafe forstår vi, hvad det vil sige at brænde igennem. Det gør vi. Og for at du skal kunne gøre det samme inden for din profession, så er du nødt til at kunne træne så effektivt og realistisk som overhovedet muligt. Det hjælper vi dig med.

Træn din injektionsteknik med simulationsudstyr fra 3B Scientific, en af verdens førende producenter på sundhedsområdet, når det gælder læring og undervisning.

Bliv endnu mere rutineret i at give en intravenøs injektion eller eksempelvis en insulin injektion med en træner, der er udviklet til lige netop at forbedre færdighederne ved fagfolk i pleje- og sundhedssektoren landet over. Når det handler om mennesker, så er der bare ikke råd til at lave fejl. Her går vi ind og hjælper med forbedring af færdighed og faglighed.