Medicinsk simulering

Medicinsk simulering

Når det gælder effektiv læring, så er der ikke mere tvivl. Træning og træning og træning. Medicinsk simulering giver sygeplejersker og læger samt ditto studerende muligheden for at gentage en procedure adskillige gange. En klar fordel, så du er helt klar, inden det går løs med en virkelig patient.

Øv dine færdigheder, når det handler om scanning og vævsprøver. Vores samarbejdspartner 3B Scientific leverer nogle af de allerbedste modeller og konstruktioner til mange former for medicinsk simulering. Også fødselssimulatorer er tilgængeligt for vores kunder. Det er kun et spørgsmål om evner i forhold til, hvor meget der skal bygges på en læringsmodel inden for simulation og realistisk træning.

I sundhedsvæsenet bør ligesom i alle brancher være en stadig øget fokus på at undgå behandlingsfejl. Ved vedvarende simulering og øvelse, kan sundhedspersonale bringe antallet af fejl ned på et absolut minimum. Det kræver bare gentagende rutinering inden for de såkaldte rutineopgaver og lavrisiko opgaver. Rutine skal være en positiv ting, der holder fejlene væk. Alligevel er det altid en balance, så rutinen ikke forvandles til hovedløse ligegyldigheder, der får fejlene til at strømme ind over en hvilken som helst afdeling.

OptiSafe afsøger altid markedet for nye og innovative uddannelsesmuligheder og hjælpemidler. Medicinsk simulering er en afgørende del af et velfungerende sundhedsvæsen.

Ethvert sygehus og hospital bør tage simulation og talenttræning seriøst. Derfor tilbyder vi alle professionelle et besøg, hvor vi kan afklare, hvilke scenarier, der giver mening for den enkelte afdeling, så vi rammer plet med udstyr, der fremtidssikrer og med sikkerhed også gør uddannelsessteder mere attraktive for studerende på grund af et højt læringsniveau.

En forespørgsel er aldrig fjollet for os. Hvis den bliver fremført, er der et muligt behov for træning. Behovet bør derfor anerkendes som en vej til effektiv læring og dermed personlig professionel udvikling.

Så tag kontakten. OptiSafe hjælper dig på vej.