Ultralyd

Ultralyd

Skal du træne klinikere i at benytte ultralydsscanning i forskellige situationer såsom en ultralyds ekkokardiografi, ved indsættelsesteknisk træning eller ultralydsstyrende procedurer? Så har Optisafe adskillige træningsmodeller, du kan benytte til undervisning og træning heraf.

Med realistisk træning opnår du langt bedre læring, og det kan være med til at redde liv. Udforsk vores sortiment af vores træningsmodeller til forskellige typer ultralydsscanninger nedenfor, så dine kursister kan blive klar til virkeligheden.

Skab en realistisk ultralydstræning under uddannelse

Ultralydsvævet i udstyret matcher de akustiske egenskaber ved rigtigt menneskeligt væv, så når du bruger dit ultralydssystem på vores træningsmodeller, vil du opleve den samme kvalitet, du forventer af ultralyds billeddannelse hos en patient i et klinisk miljø.

Med ultralydstræning kan du lære at erhverve og fortolke ultrasonografisk billeddannelse forskellige steder på menneskets krop og ved forskellige behandlingsmetoder og undersøgelser. Vi har bl.a. træningsmodeller til nyrebiopsi-ultralyd, træning af de psykomotoriske færdigheder samt en realistisk model til transvaginal ultralydstræning.

Optisafe hjælper dig med simulationstræning

I dag findes der mange former for simulationstræning, udstyr og teknologi, og her hos Optisafe har vi det førende udstyr indenfor innovativ simulationstræning. Jo mere realistisk simulationstræning sundhedspersonalet får, jo bedre behandling kan de give, når de er færdig med deres uddannelse og skal ud i den virkelige verden.

Hvis du mangler andet udstyr til simulationstræningen foruden ultralydsmodeller, har vi også udstyr indenfor basal genoplivning, avanceret genoplivning og til træning af injektion.

Har du spørgsmål, skal du endelig bare tage fat i os. Vi er sikre på, at vi kan finde den bedste løsning for dig, også selvom vi ikke lige har den model eller det udstyr, du leder efter til din undervisning. Kontakt os på tlf. +45 46 14 10 20, skriv en mail til info@optisafe.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Uanset hvilken måde du vælger at kontakte os på, vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.