Træningsdukker

Træningsdukker

Vores Ambudukker, 3B Scientific- og Ruth Lee træningsdukker kommer ingen relevant førstehjælpsinstruktør udenom. OptiSafe arbejder løbende hårdt for at kunne tilbyde de bedste træningsdukker, så undervisere, kursister og studerende altid får de bedste udgangspunkter for at tillære sig essentiel og grundlæggende færdigheder inden for førstehjælp, redning og pleje.

AMBU har gennem flere årtier fået distribueret deres træningsudstyr / Ambu dukker gennem OptiSafe i Danmark. En anerkendt kvalitetsproducent som vores kunder er glade for. Produkterne holder og kan vedligeholdes med reservedele, så de kan bruges igen og igen af tusindvis af kursister. Vi sælger, servicerer og rådgiver om alt inden for AMBU og virksomheden afdeling for førstehjælpstræning. Deres ambudukker er velkendte blandt fagfolk og med et helt opdateret og fornyet repertoire, vil de fleste uddannelsesinstitutioner blive glade for Ambuman W, Ambuman I, Basic, Baby eller den helt simple School-løsning.

Plejedukker og patientsimulator er stadig en ny ting i Danmark. Men uden for landets grænser vinder plejesimulation med store komplette patientdukker frem. 3B Scientific er med helt fremme, når vi skal levere simulations- og træningsudstyr til vores kunder. Enhver SOSU eller sygeplejerske vil trives med at forfine plejesituationer på en patientsimulator, inden det går løs med den ægte vare.

Ruth Lee Redningsdukker er et flagskib inden for specialløsninger til personredning. Deres dukker er lig med holdbarhed og kvalitet i alle slags træningsmiljøer. Sammen med os i OptiSafe kan vi finde den redningsdukke, der løser dine og kollegernes træningsudfordringer effektivt og økonomisk. Det er slut med at træne med en dårlig hjemmelavet dukke. Duty Range, Water Rescue og deciderede specialdesignede redningsdukker er fremtiden for alle redningsmandskaber, der tager deres træning seriøst.

Vores udvalg af produkter vil kun vokse med tiden. Vi stopper ikke før, du har det helt rigtige udstyr.