Ansigtsmasker

Ansigtsmasker

Ønsker du at transformere din træningsdukke, så den er mere livagtig og kan skabe en mere engagerende simulationstræning? Så skal du udforske vores nedenstående sortiment af ansigtsmasker til træningsdukker, hvor du finder forskellige personaer som Shakira, Mr. Wangler, Meiling Wu og mange flere.

Hver og en af vores ansigtsmasker vil bidrage til en mere realistisk træning og gøre scenarier mere troværdige overfor eleverne og kursisterne. Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor, og find den maske, du ønsker at benytte i din undervisning.

Ansigtsmasker til træningsdukker for en mere livagtig undervisning

Ansigterne er lavet af praktisk silikone, der er både er blød og holdbar. De er designet til at passe til de fleste træningsdukker og kan dermed bæres af standardpatienter afhængigt af brugerens ansigtsform. Dog passer de særlig godt til Ambus træningsdukker og Laerdal Sim Man.

Hvert ansigt er håndmalet af MedicFX-kunstnere for at skabe et originalt og realistisk design, samtidig med at de har små forskelligheder i hår og sminke. Derved er alle ansigter unikke. Ønskes der andre detaljer eller sår end de viste på billederne, kan dette sagtens bestilles.

Vores masker har en praktisk rem med velcro bagpå, så det er meget let at sætte ansigtet på dukken. Du skal være opmærksom på, at de ikke skal trækkes ned over dukkens hoved. Scenarier kan udvides ved at flytte den samme ansigtsmaske fra en levende forsøgsperson til en træningsdukke.

Ansigtsmaskernes leveres med:

  • plejeinstruktioner, der skal følges nøje for at vedligeholde maskens udseende, kvalitet og holdbarhed.
  • et hoved, som kan købes til opbevaringen for at bevare maskens form bedst muligt.

Vi imødekommer brugerdefinerede designs, og hvert ansigt kan oprettes i forskellige hudfarver, med forskellige parykker og lakering. Vi kan også tilføje betjenebare funktioner til visse ansigtsdesign.

Optisafe – udstyr til simulationstræning

Hos Optisafe forhandler vi alt det nødvendige udstyr til simulationstræning, som kan være med til at skabe mere engagerende træningsøvelser og give et større udbytte, når teori bliver til praksis. Du finder foruden vores ansigtsmasker også træningsdukker og tilbehør hertil, så du sikrer bedst mulig læring af dine elever og kursister.

Ønsker du at vide mere om vores ansigtsmasker, eller har du spørgsmål til noget af vores andet simulationsudstyr? Så kontakt os på tlf. +45 46 14 10 20, skriv en mail til info@optisafe.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Her vil en fagkyndig medarbejder sidde klar til at hjælpe dig. Uanset hvilken måde du vælger at kontakte os på, bestræber vi os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.