Avanceret genoplivning

Avanceret genoplivning

Red menneskeliv med avanceret genoplivning (ALS)

Vores sortiment til sundhedsfagligt personale tilbyder kun de bedste og mest moderne muligheder inden for avanceret genoplivning (ALS). Uanset om vi taler Neo-natal genoplivning - genoplivning af nyfødte eller konventionel genoplivning ved hjertestop, så er vores produkter inden for træning og simulation blandt de mest realistiske på markedet for avanceret genoplivning.

Med træningsdukker som AMBU Defib Man og AMBU Man Advanced kan vi flytte en hel simulationsenheds læringsniveau uden problemer. Al træning af avanceret genoplivning foregår med hænderne forrest bakket op af elektronisk hardware, der registrerer og indsamler data til efterbehandling og refleksion og diskussion blandt underviser og studerende.

Med vores hjælp kan du blive ved med at bygge på læringsniveauet inden for genoplivning, så der ikke bliver stilstand, når patienten overleveres af redningsfolkene.

Træn defibrillation, brystkompression, indblæsning, intubering og mange andre indgreb, der kræver rutine og erfaring, når de skal foretages på ægte patienter. Hvorfor ikke bare træne på den næstbedste ting. En 100 % realistisk træningsdukke.

Dine og kollegernes kundskaber inden for den intensive behandling af tilskadekomne kan I forfine ved hjælp af gentagne øvelser, hvor fejl er helt i orden. På den måde lærer I den rigtige vej hver gang, mens I sikkert styrer uden om eventuelle faldgruber under en behandling.

OptiSafe søger altid efter de bedste produkter til dig som kunde. Alle undersøgelser og megen forskning dokumenterer, at træning og simulation er en gevinst, hvis den bliver mere og mere detaljeret eftersom du bliver mere og mere erfaren og evne stærk.

Vi anbefaler altid at folk starter på et niveau, der passer til dem. Derefter kan de bygge på og ende ud med at kunne håndtere selv vores helt store løsninger inden for pleje af krigsofre, fødende kvinder og flere præcise kirurgiske indgreb på kunstige modeller.

Tro os, når vi siger, at ingen træningsopgave er umulig at gennemføre.