Basal genoplivning

Basal genoplivning

Køb trænings- og undervisningsprodukter til HLR-redning 

Når der er tale om at yde basal genoplivning, så er gentagende træning utrolig vigtigt. Ved at øve dig igen og igen vil dine evner hele tiden forbedres og blive ensrettet i den forstand, at du bliver mere sikker i at yde den rette genoplivning, hvilket er med til at udelukke flest mulige tilfældigheder.

Hjertelungeredning, der forkortes HLR-redning udføres bedst af folk, der er vant til at bruge det. Og hvordan bliver du vant til at udføre basal HLR og genoplivning? Det gør du gennem repeterende træning og øvelser. HLR-redning består af en kombination af hjertemassage med brystkompressioner og kunstigt åndedræt. HLR-redningen bevirker at iltet blod når op til hjernen og ud i andre livsvigtige organer, indtil den professionelle hjælp ankommer og medicinsk behandling kan genoprette normal hjerterytme og vejrtrækning.  

At kunne yde livreddende førstehjælp er utrolig vigtigt. Derfor har vi i OptiSafe igennem adskillige år skærpet vores viden om læring og undervisningsprodukter inden for HLR-redning og basal genoplivning med hjælp fra specialudviklet udstyr og førstehjælpsdukker i forskellige udgaver, som du både kan købe og leje hos os.

Førstehjælpsdukker fra AMBU til hjertelungeredning 

Sammen med blandt andet AMBU sørger vi for at levere høj kvalitet når det gælder om at uddanne sig selv og andre inden for hjerte-lunge-redning og livreddende førstehjælp. Vi mener, at kun den allerbedste kvalitet er god nok til kursister, der uddanner sig inden for BLS. Hvad enten det er ERC eller DRG guidelines, så er vi med helt fremme med opdaterede produkter, der følger nyeste regler og teorier. Til syvende og sidst handler basal genoplivning om at udføre effektiv førstehjælp til en eller flere tilskadekomne.

Vores produkter inkluderer, førstehjælpsdukker fra AMBU, engangsværktøj og hjertestarter til brug ved hjertestop, hvor personens chancer for overlevelse er bedre, hvis du bruger en AED hjertestarter. Vi leverer til dit behov for førstehjælp. Det vigtigste er, at du føler dig sikker, når du handler til din undervisning og træning.

Fremgangsmåderne for førstehjælp ændrer sig løbende og derfor skal der også være holdbare produkter til rådighed på markedet. Vi har de bedste produkter og er ikke i tvivl, når vi siger, at rådgivning og undervisningsløsninger er helt i top hos OptiSafe.

Få kompetent rådgivning om førstehjælp hos Optisafe 

Vi har været blandt de førende i branchen igennem mange år, hvorfor vi er specialiseret i at rådgive, servicere og levere kvalitet inden for førstehjælpsprodukter til livredning, simulationstræning og undervisning. Vi fører kun de bedste producenter i vores sortiment. Og vi hjælper dig altid med de rigtige løsninger, hvilket også er grunden til at mange af vores kunder bliver ved med at komme igen og igen.

Når du handler hos Optisafe, kan du altid være sikker på at få kompetent rådgivning og den nødvendige information om førstehjælp, så du ender med de helt rigtige trænings- og undervisningsprodukter. Er du i tvivl om, hvilket førstehjælpsudstyr du bør vælge, er du altid meget velkommen til at ringe på telefon +45 4614 1020, hvor vores medarbejdere kan hjælpe dig med at finde den løsning, der bedst dækker dine behov.