Træningsdukker

Træningsdukker

På denne side finder du Optisafes udvalg af forskellige helkropsdukker til bl.a. førstehjælp, brand og redning for en effektiv simulationstræning. Med en realistisk dukke kan du træne dine elever og kursister i forskellige nødsituationer indenfor mange brancher som sundhedssektoren, ambulancefolk, politi, militær, maritim, industri, brand og redning, stilladser og mange andre.

Du finder dermed anatomisk korrekte øvelsesdukker formet som mennesker eller hunde fra 3B Scientific, Ruth Lee og Ambu, der vil være en oplagt investering til undervisning af elever og kursister samt opkvalificering af personale.

I vores sortiment har vi alsidige dukker med mange anvendelsesmuligheder, dukker til træning i højder, en fikseret dukke i håndjern, hundedukker til brand og redningstjenesten, en dukke til træning af behandling af skudsår, blødninger og blokering af luftvejene samt mange andre øvelsesdukker til forskellige nødsituationer.

Tag et kig på vores sortiment nedenfor, og find den dukkemodel, du kan bruge til at forberede dit personale, kursister eller elever på en lang række nødsituationer, der måtte opstå i deres erhvervsliv.

Find førstehjælpsdukker, branddukker og redningsdukker hos os

Formålet med simulationstræning er, at man som elev kan lave fejl og lære af dem i sikre omgivelser uden alvorlige konsekvenser. Med denne form for læring opnår man en lang højere effektivitet, og derfor er det vigtigt med de rette øvelsesdukker indenfor bl.a. førstehjælp, brand og redning, så eleverne kan være forberedt, når virkeligheden rammer dem.

Med en førstehjælpsdukke og redningsdukke kan der trænes, hvis ulykker skulle ske i forskellige brancher og miljøer, som kræver en hurtig håndtering. Her har vi fx en helkropsdukke, som er designet til at tåle de mest udfordrende træningsscenarier som vand og kan benyttes til indendørs og udendørs træning. Du finder også dukker, som er designet til udførsel af en lang række fysiske interventionsteknikker, som har til formål at reducere eskaleringen af vold.

Det er vigtigt, at brand- og redningstjenesten altid vedligeholder deres træning og viden, hvilket gør, at dukker af både mennesker og hunde er en fast del af deres regelmæssige træning. Derfor har vi de perfekte modeller til bevægelses- og håndteringsøvelser samt mobilisering og nødevakuering. Du finder også branddukker, som der kan sættes ild til, så ildslukning også kan trænes.

Hos Optisafe kan du effektivisere træningen

Uanset hvilken situation der måtte opstå, er det vigtigt, at personalet er udrustet til at håndtere det – og især hvis man arbejder i et erhverv, hvor der er risici for særlige farlige ulykker. Derfor finder du foruden vores dukker til øvelser også sortimenter med ansigtsmasker, der kan bruges til at transformere din dukke til en mere livagtig person, og tilbehør til træningsdukkerne, så du kan effektivisere træningen og gøre den mere virkelighedstro for alle de involverede parter.

Optisafe leverer det mest moderne simulationsudstyr til træning i praksis og teori, så hvis du har spørgsmål til vores ovenstående sortiment, så sidder et helt team klar til at hjælpe dig. Kontakt os på tlf. +45 46 14 10 20, skriv en mail til info@optisafe.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Uanset hvilken måde du vælger at kontakte os på, vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.