Tilbehør

Tilbehør

Giv dig selv og dine kursister en ekstra én på opleveren, når I benytter jer af træningsdukker fra blandt andet Ruth Lee og Ambu. Med det rette tilbehør til disse træningsdukker kan du gøre realismen endnu højere i enhver træningssituation, hvor der skal håndteres dukker. Vi har som nogle af vores ting støvler for ekstra slidstyrke på dukkens fødder eller et ansigt med dertilhørende hår til dukken.

Redningsberedskaber fra hele verden tager ikke i fejl i deres synspunkter. Jo mere virkelighedstro et træningsscenarie, des bedre træning og indøvning af rutiner. Her hjælper tilbehør til træningsdukker med. Ikke nok med ekstra holdbarhed til dukkerne sammen med reservedele. Du får kursister, der præsterer bedre via en endnu bedre indlevelse i øvelserne.

I Optisafe afsøger vi hele tiden markedet for nye produkter, der kan være med til at løfte vores andre produkter til ukendte højder inden for træning og uddannelse. Ved træning gentagne gange udrydder vi flere og flere tilfældigheder. Når træningen er realistisk, øges koncentrationen ved de reddere og kursister, der e ri gang med at træne.

Vi kan også tilføre dukkerne lyd, så de lige pludselig siger noget, når vi leder efter dem, flytter på dem og redder dem.

Når du allerede har en træningsdukke, så lad da Optisafe hjælpe med det rette tilbehør. Vi tager dialogen med dig og dine kolleger, så I er fri at gå forgæves i jeres søgen efter muligheder for at forstærke og forbedre jeres træningsscenarier og setups omkring jeres uddannelser af brand- og redningsfolk til lands og til vands. Ja, sågar i luften.

Udgifterne til vores tilbehør er som oftest minimale. Men til gengæld er mulighederne for at vinde på øget læring så meget større, når realismen får et spark bagi. Der er ingen bedre til at hjælpe jer end os fra Optisafe.dk. Her finder du kun det allerbedste tilbehør til træningsdukker.