På lager

Usamlet Skelet

3.547,50  DKK 2.838,00  DKK

Dette usamlede skelet er godt til enhver dybdegående undersøgelse af det menneskelige skelets anatomi.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1020157
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Usamlet Skelet

Kopien af det menneskelige usamlede skelet består af en hånd og en fod på ledningen og en hånd og en fod løst leddet. Alle andre knogler i det menneskelige skelet er naturlig størrelse og adskilt. Kraniet er i snit og kæben er hængslet. Brystbenets intracostale brusk er fastgjort. Rygsøjlen er strammet sammen på en tynd nylonstreng. Dette usamlede skelet er godt til enhver dybdegående undersøgelse af det menneskelige skelets anatomi. Leveres i en robust papkasse.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1020157
Brand3B Scientific