Advanced Water Rescue Toddler

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

Alder er en af de væsentlige risikofaktorer for drukning. På verdensplan er de højeste drukningsrater blandt børn 1-4 år. Det er et meget følelsesladet problem, som paramedicinere og andre redningsfolk nu kan træne sig til, med det første drukne-simulerende lille barn.

Varenummer
RLNAWR-T
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Børn under 4 år har statistisk set den højeste risiko for at drukne. Vi mener, at et dødsfald er for meget.

At tillade redningsfolk at træne på den mest realistiske måde er nøglen til at reducere antallet af druknedødsfald. Ligesom dens voksne pendant replikerer den avancerede Water Rescue toddler hydrostatisk klem, hvilket betyder, at vand ikke kommer ind i lungesystemet, men du kan vælge at tilføje vand, så du kan simulere både drukningsscenarier eller nedsænkede drukningsscenarier og undervise i nødsituationer såsom lungeødem.

Det er afgørende, at træning i klinisk pleje finder sted i et miljø, hvor det vil finde sted i virkeligheden. I modsætning til alt andet tilgængeligt for redningshold, vil denne dukke til småbørn give dig mulighed for at simulere svære redningsscenarier for et druknet barn. Når du er kommet op af vandet, fortsæt med vigtig lægehjælp, og lad reddere og medicinske praktikanter lære at håndtere denne situation på en mere realistisk måde.

Småbarnets robuste Ruth Lee ydre krop hjælper med opdrift i alle farvande, og det vil flyde i en druknet stilling for ultrarealistiske redninger. Skumpuder lader dig også justere opdriften til redninger under vand (selvom vi anbefaler, at du bruger tøjringspunktet i åbent vand for at sikre, at du ikke mister det!).

Dukkens torso er en ultrarealistisk mandlig form, med alle de anatomiske egenskaber, du kan forvente af en medicinsk simuleringsdukke til småbørn til luftvejshåndtering.

Ligesom den voksne avancerede vandredningsdukke er det lille barn et samarbejde mellem Ruth0 Lee og de medicinske simuleringseksperter ved Lifecast Body Simulation.

 

Funktioner og fordele

- Blanding af vandredningstræning og erhvervelse af medicinske færdigheder uden at skifte mellem dukker.
- Højteknologisk ALS druknende toddler torso til ultrarealistisk medicinsk færdighedstræning.
- En robust ydre krop hjælper med opdrift i alle farvande.
- Tether point giver dig mulighed for at fjerne noget af skummet til nedsænkede scenarier uden at risikere at miste dukken i åbent vand.
- Specialiseret teknologi (patentanmeldt) replikerer hydrostatisk klemme, hvilket betyder, at vand ikke kommer ind i lungesystemet.
- Brugere kan indføre vand i lungen - så du kan skabe bobler for at replikere lungeødem.
- Realistisk hageløft og kæbetryk for at åbne luftvejene før intubation eller ventilation.
- Manuel eller mekanisk sugeevne i næse- eller mundhuler. Accepterer npa, opa, I-gel® og lma insertion plus larynx intubation.
- Hjerte-lungeredning - brystkompression - 1/3 af brystets dybde med indbygget rekyl.
- Anatomisk korrekt vægtfordeling for 'følelsen' af et rigtigt tilskadekommen.

 

Vigtige medicinske parametre

- Udfør hageløft og kæbetryk for at åbne luftvejene
- Nasopharyngeal luftvejs (npa) indsættelse
-Næse intubation
- Orofaryngeal luftvejs (opa) indsættelse
-Oro tracheal intubation
-Larynx maske luftvejsindsættelse
-I-gel® indsættelse
- Poseventilmaskeventilation
- Kompatibilitet med mekanisk ventilator
- Manuel sugning eller mekanisk sugning af næse- og mundhuler.
- Hæve og falde af brystet under ventilation
- CPR – 1/3 af brystets dybde med indbygget rekyl.
- Realistiske lungeødemlyde fra brystet
- Skab ’skum’ fra munden

 


Hvem bruger denne dukke?

Denne dukke er et revolutionerende produkt for dem, der er involveret i vandredninger, hvor fortsættelse af pleje og erhvervelse af medicinske færdigheder er lige så vigtig som redningstræningen.

Den er derfor velegnet til en række hold, der kan blive stillet over for udfordringen med at genoplive et druknet barn, herunder kystvagten, livreddere, militæret, flygtningeredningshold, brand- og redningstjenester, professionelle maritime virksomheder (inklusive krydstogtskibe) og andre hold inden for vandredningssektoren.

Specifikationer
Mål0,95 m
BrandAivia
Vægt12