På lager

AmbuMan Basic

4.062,50  DKK 3.250,00  DKK

AmbuMan Basic er en prisfornuftig førstehjælpsdukke designet til at opfylde alle nuværende krav til BLS.

Den anatomisk korrekte torso kan også bruges til at undervise i førstehjælp med hjertestarter AED.

AmbuMan Basic giver et optimalt udgangspunkt ved træning af brystkompressioner i kombination med realistiske indblæsninger. Det brugervenlige hygiejnesystem udelukker smittefarer, men tillader alligevel en realistisk modstand ved indblæsninger samt udånding gennem næse og mund.

Den rette trykdybde og krævede indblæsningsmængde overvåges let på dukkens feedback indikatorer.

Realistisk Indblæsning - studerende og kursister vil fornemme den realistiske modstand fra luftvejene og brystkassen vil løfte sig, når hovedet er i rette position og luften blæses ind.

Ved køb af 2 stk. medfølger trolley (varenr. 26800602).

Varenummer
A268005000
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

AmbuMan Basic

En førstehjælpsinstruktør skal kunne stole på sit undervisningsudstyr. Derfor er AmbuMan Basic det indlysende valg, når du og dine medinstruktører skal effektivisere jeres undervisning i hjerte-lunge-redning. Med Basic dukken har du en robust og prisfornuftig træningsdukke fra Ambu, der vil holde til mange kursister brystkompressioner og indblæsninger. Vi har gennem adskillige år været Ambu leverandør til det danske marked og ved, hvad det betyder, når kvaliteten skal komme først

Funktionalitet og undervisningshastighed kommer i første række, når du bruger Basic i undervisningen. Ambus unikke hygiejnesystem eliminerer smitterisici, der må være mellem elever og kursister, når de er i nærkontakt med AmbuMan. Her kommer du langt, hvis du vil have et fast niveau af kvalitet i undervisningen. Den realistiske fornemmelse, når kursisten er i gang sine træningsmanøvrer på gulvet, bliver ikke højere end med en førstehjælpsdukke fra Ambu.

Mange instruktører vælger ofte 3 Basic og en lidt større Ambu model som eksempelvis Wireless. Så lever de nemlig op til kravet om 1 dukke per 4 kursister. Og dermed maksimum-antallet på et hold af 16 personer for én instruktør. En relativt prislet måde at komme i gang på. I Optisafe sørger vi for, at du som førstehjælpsinstruktør har en stabil og pålidelig backup hos os. Derfor servicerer selvfølgelig dine Ambudukker, så de altid er klar og funktionsdygtige til dine kursister. Vi leverer tilbehør som hovedposer og ekstra ansigtsmasker, så du kan sikre en optimal hygiejne hver eneste gang, at en ny kursist skal øve sine færdigheder på AmbuMan Basic.

Dukken er suverænt undervisningsudstyr til eksempelvis køreskoler, og diverse ungdomsuddannelser. Men også på videregående uddannelser inden for eksempelvis sundhedsvidenskab, er AmbuMan en mulighed for at træne færdighederne inden for livreddende førstehjælp.

Vi har erfaringen efter mange år i branchen af træning i blandt andet førstehjælpsfærdigheder. Vi kan med en klar dialog hurtigt afdække, hvilket behov en instruktør kan have.

Funktioner:

- Se-Føl-Lyt i henhold til BLS guidelines.
- Prisfornuftig og pålidelig
- AmbuMan Basic er udviklet som en billig med pålidelig måde at lære effektiv BLS på.
- Nem klasseundervisning
- For let transport og set-up muligheder leveres AmbuMan Basic enten i en blød taske med én dukke eller i en blød taske med fire dukker.

Hovedegenskaber:

- Prisfornuftig førstehjælpsdukke til BLS
- Robust og pålidelig
- Realistisk træning af brystkompressioner
- Visualisering af trykdybden
- Ambu hygiejnesystem til ventilation
- Kan bruges til ventilation med poser
- Realistisk ventilationsmodstand
- Visualisering af korrekt indblæsningsvolumen
- Bevægelig brystkasse ved indblæsning
- Anatomisk korrekt torso
- Nem AED træning

Specifikationer:

Vægt torso: 10 kg
Længde: 70 cm
Bredde: 37 cm
Max. indblæsningsvolumen: 1200 ml
Max. trykdybde: 7,5 cm

Specifikationer
Leverandør varenr.A268005000
EAN5707480132621
BrandAivia