På lager

AmbuMan Sam

2.487,50  DKK 1.990,00  DKK

AmbuMan Sam er en anatomisk korrekt overkrop der hjælper studerende til at lære effektiv førstehjælp, samt brugen af automatiske eksterne defibrillatorer (AED) og placering af AED elektroder.

Dukken er kompakt designet med opbevaring af hovedet indeni før og efter brug. Det er en letvægtsdukke, der uden brug af ekstra værktøj let kan samles til træning.

Ambu SAM har det patenterede hygiejnesystem, der fjerner smitterisikoen for kursister. Alle kursister modtager en personlig ansigtsmaske og hovedpose til træningen. Når træningen er slut, kan ansigtsmasken rengøres og hovedposen smides ud. En 100% hygiejnisk måde at træne på.

Som i virkeligheden kunstigt åndedræt ses. Udånding gennem mund og næse kan føles og høres. Kroppen er anatomisk korrekt den mest realistiske træningsoplevelse. Kompressionsindikatoren bekræfter en korrekt fremgangsmåde.

Specifikationer:
Dimensioner: 70 x 33 x 20 cm
Vægt: 2 kg

Varenummer
A268003000
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

AmbuMan Sam

Billig og effektiv førstehjælpsundervisning med en robust Ambudukke fra den nederste hylde. Ambuman-Sam er din og kollegernes garanti for, at jeres kursister som minimum får en grundlæggende forståelse og fornemmelse for, hvad der skal til i en nødsituation med en tilskadekommen, der har brug for livreddende førstehjælp i form af hjerte-lunge-redning.

Optisafe har i mange år leveret Sam-dukken ud til hele kursus-Danmark, der har nydt godt et relativt højt læringsniveau til trods for en meget prisfornuftig Ambudukke model som Sam. Ansigtsmasker og hovedposer er de samme som til de større og mere udstyrede modeller som Wireless og Basic. Men ved denne træningsdukke er der tænkt på den helt basale kundskab inden genoplivning og her er dukken mere end tilstrækkelig i langt de fleste førstehjælpskurser.

Du kan også kombinere dukker til et hold af kursister. Til 16 elever kan du eksempelvis bruge 3 Sam og en enkelt wireless for at sætte trumf og evidens på kursister udvikling i løbet af et førstehjælpskursus. Denne førstehjælpsdukke leveres i en kompakt bæretaske med lidt ekstra hovedposer. Her anbefales det at have rimelig hurtig adgang til ekstra tilbehør som hovedposer og ansigter. Det er altid utroligt afgørende at have 100% fokus på hygiejne, når der trænes førstehjælp eller der ydes det i virkeligheden.

Med den unikke hygiejne-setup sikrer du alle kursister helbred, når de ikke har muligheden for at smitte og videregive diverse sygdomme fra sig. Her holder vi kropsvæsker i skak.

En simpel og sikkert opbygget dukke til intens og dybt engageret træning. Tjek din trykdybde, så den er ensartet og tilpas dyb hver eneste gang, du trykker. 

Især hos mange kørelærere og selvstændige førstehjælpsinstruktører er Ambu-Sam et hit, fordi det er nemt at komme i gang med godkendt førstehjælpsundervisning for meget få penge. Vi i Optisafe har i hvert fald ekspertisen til at hjælpe dig og kollegerne frem til den løsning, der passer til jer. For vi er træning i Optisafe.

Video: Sådan skifter du hovedpose og ansigtsmaske på din Ambuman

Video: Sådan pakker du din Ambuman-Sam(men)

Specifikationer
Leverandør varenr.268003000
EAN5707480114344
BrandAmbu