På lager

Brandkar BF Hybrid

13.771,25  DKK 11.017,00  DKK

- Slukningstræner til flere forskellige typer brande
- Virker med eller uden vand
- Driftsklar i løbet af få minutter

Varenummer
049-092-001
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Brandkar BF Hybrid

Unik hullet rustfri bundplade af stål Brandkar BF Hybrid er en ny måde at tænke brandslukning og træning på. Uden risikoen og farerne ved et varmt brandkar fyldt med olie kan du her undervise med meget mindre risiko og stadig opretholde realismen og læringsniveauet.

Brandkarret her fylder med vand og kører udelukkende med gas tilsluttet. Gassen slås til og fra med en manuelt betjent ventil på gasslangen. Vandet i BF karret virker som en naturlig bremse, men kan uden hindring forbigås af mere tryk fra gasslangen.

- Til slukning med CO2, skum eller vand
- Stærke aluminiumssider
- Vejer 13 kg
- Antænd manuelt
- Kobling til dansk gasflaske medfølger.

Nu er det helt slut med meningsløs forurening i forbindelse med obligatorisk slukningstræning i brandkar. Med van og gas er du og kollegerne helt fri for at have en fast station, hvor der står en vilkårlig beholder indeholdende diverse brandfarlige stoffer. Ikke nok med, at det øger faren ved slukningstræningen at der er yderst varme og brandfarlige væsker, så er der også en overhængende risiko for forurening af underlag og undergrund. Ikke en model, der klæder det 21. århundrede og det rene miljø, vi gerne vil bevare og forbedre.

Nej med Hybriden nøjes vi som brugere med gas og vand. Fyld vand i karet for at simulere en brændende væske. Dernæst kan du regulere gasdysserne afhængigt af, hvor meget kul, der skal være på flammerne.

Du er med ét så mobil som overhovedet muligt. Du kan tage ud og undervise i slukning, fordi du ikke er bundet til et bestemt sted beregnet til et kar fyldt med dieselolie og benzin. En enestående mulighed for at udbrede kendskabet til hurtig og effektiv slukning af begyndende brænde.

For mere information kan du og kollegerne bare kontakte os i Optisafe, da vi sidder inde med mere information omkring forskellige måder at træne brandslukning på.   

 

Brugsanvisning

Brugsanvisning kan ses ved at klikke på dette link

Specifikationer
Leverandør varenr.049-092-001
EAN8718421535071
BrandFireWare